вівторок, 15 травня 2018 14:04

Вагітна Олена Шоптенко прикрасила обкладинку глянцю

  Олена Шоптенко прикрасила обкладинку глянцю
Олена Шоптенко прикрасила обкладинку глянцю

Фіналістка "Танців з зірками" на телеканалі "1+1" вагітна Олена Шоптенко прикрасила обкладинку травневого випуску журналу "VIVA!", а також у відвертому інтерв'ю розповіла, що дізналась радісну новину під час участі у легендарному проекті:

"Про мою вагітність знав тільки мій партнер Ахтем, ніхто з глядачів навіть не здогадувався. Потім я продовжувала репетирувати, виступати зі своїм танцювальним проектом, робила постановки. Зараз, звичайно, менше часу проводжу у залі, але танцювати мені дуже комфортно - навіть простіше, ніж довго ходити. Часу з'явилося більше, тому цікавлюся і іншими сферами суміжними з моєю. Захопилася режисурою, трохи знімаю. Вивчаю нове, намагаюся не витрачати час даремно. Я взагалі за те, щоб все проходило з користю", - сказала Олена.

Також відома танцівниця поділилась, якою була реакція її чоловіка на новину:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко вагітною виступала на "Танцях з зірками"

"Я побачила результат тесту, а потім зробила ще п'ять. Всі смужки показували різний результат. Що відчула? Я дуже зраділа. У мене є сім'я, коханий чоловік, і це дуже бажаний і логічний розвиток подій. Звичайно ж, я поділилася з чоловіком - він теж був щасливий з цього приводу. Поява нової людини на світ - це величезна радість, адже це частинка тебе і найголовніше, що може бути в житті".

Окрім цього, учасниця "Танців з зірками" зізналась, як вагітність вплинула на стосунки з чоловіком:

"Мій чоловік - це мій тил. З ним я відчуваю себе у безпеці. Для жінки це дуже важливо. Тоді вона може у хорошому сенсі розслабитися і займатися речами, які їй до душі", - поділилась танцівниця та хореограф.

Команда "Танців з зірками" вже розпочала підготовку до нового сезону, а також заінтригувала можливою участю у проекті відомої зірки американської версії шоу.

Незмінним ведучим "Танців з зірками" був Юрій Горбунов, членами журі – тренер "Голосу.Діти-4" MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар і популярний хореограф Влад Яма, а переможцями стали українська співачка і тренер "Голосу.Діти-4" Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко, які у фіналі виконали пристрасну румбу.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Олена Шоптенко прикрасила обкладинку глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі