вівторок, 18 грудня 2012 17:21

Вагітна Кейт Міддлтон підсіла на полуничне варення

Вагітна Кейт Міддлтон підсіла на полуничне варення
Герцогиня любить тільки це варення Фото: niklife.com.ua

Кейт Міддлтон, яка зараз, за даними таблоїдів, знаходиться приблизно на 9-10 тижні вагітності, захопилася булочками з полуничним варенням. Саме полуничним, до решти Її Світлість зовсім байдужа.

"У Кейт з'явилася тяга до булочок з полуничним варенням і збитими вершками, - розповіло джерело з палацу Showbiz Spy. - І їй весь час здається, що вона з'їла недостатньо. Так що під час післяобіднього чаювання вона насолоджується улюбленим десертом. Деякі жінки під час вагітності їдять сиру цибулю, і Кейт жартує, що це класно. Адже просто жахливо, що їжа в Кейт не затримується надовго!"

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Кейт Міддлтон вперше вийшла в світ

Нагадаємо, у герцогині діагностовано рідкісне ускладнення "гіперемезіс вагітних", при якому у майбутніх матусь спостерігаються майже постійні нудота, блювання і, як наслідок, зневоднення організму. Зараз Кейт відчуває себе трохи краще - на вихідних вона навіть вийшла в світ і взяла участь у церемонії вручення нагород кращим британським спортсменам. Але медики попереджають, що рецидиви "гіперемезіса" можуть трапитися в будь-який момент.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон підсіла на полуничне варення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі