понеділок, 26 квітня 2010 11:25

У групі "Фабрика" співатиме українська дівчина?

У групі "Фабрика" співатиме українська дівчина?

Ось вже другий місяць Ігор Матвієнко шукає четверту солістку для популярної російської групи "Фабрика". За цей час було проведено декілька кастингів в Москві, проте поки відомий продюсер так і не знайшов відповідну дівчину. Зневірившись знайти відповідну всім вимогам співачку в російській столиці, Матвієнко разом з дівчатами "фабричними" вирішив знайти щастя в Києві.

У результаті пошуки було вирішено продовжити на батьківщині "ВІА Гри" - в Україні. Український тур кастингу відбудеться в київському караоке-клубі "Годзілла" 27 квітня. Окрім Ігоря Матвієнко, потенційних кандидаток оцінюватимуть і учасниці "Фабрики" Ірина Тонєва, Саті Казанова і Саша Савельєва.

Претенденткам на "фабричну" кар"єру буде запропоновано вибрати для виконання одну з пісень з репертуару команди - "Про любовь", "Девочки фабричные", "Рыбка", "Не виноватая я" або "Зажигают огоньки".

При цьому якщо спочатку на кастинг запрошувалися виключно блондинки, то через деякий час Матвієнко почав звертати увагу і на брюнеток.

"У Ігоря Матвієнка купа всяких ідей. Ніхто поки не знає, що це буде. Він у нас творча людина, тому у нього з"являється завжди щось нове. Ми приймаємо всі його ідеї, - відмітила Саша Савельєва після оголошення кастингу. - Я до кінця не знаю, як все це відбуватиметься. Але теоретично можна уявити, що їй буде дуже складно. Але ми постараємося зробити все для того, щоб полегшити їй вступ та існування в групі. І постараємося зробити наш колектив ще кращим, ще продуктивнішим, красивішим, більш танцювальним і співучим".

Нагадаємо, за офіційною версією, тріо знадобилась четверта солістка. За неофіційною - дівчину підшукували на заміну Саші Савельєвій. Потім з"явилися плітки, що поп-колектив залишає Саті Казанова.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «У групі "Фабрика" співатиме українська дівчина?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі