понеділок, 28 липня 2014 16:01

У Держдумі хочуть довірити Депардьє виноробство у Криму

Автор: Reuters
 

Депутати "Російської партії пенсіонерів за справедливість" хочуть довірити Жерару Депардьє виноробство Криму.

Днями Ігор Зотов, глава "Російської партії пенсіонерів за справедливість" звернувся до тимчасово виконуючого обов'язки глави Республіки Крим Сергію Аксьонову з проханням про створення комітету з виноградарства і виноробства. Запросити на пост керівника комітету пенсіонери пропонують французького актора з російським паспортом.

"Члени Російської партії пенсіонерів за справедливість - в основному люди старшого покоління, вони не з чуток знають смак вишуканих сортів кримських вин, які тепер знову стали вітчизняними і з'явилися на святкових столах росіян, як і в минулі часи, коли гостей в компанії не ділили на росіян і українців ", - йдеться в листі депутатів, що закликає розвивати галузь в даному регіоні. З приводу кандидата на пост глави комітету депутати також одностайні. Глава партії пенсіонерів за справедливість Ігор Зотов зазначає:

"Сьогодні Жерар - це не тільки символ французького кінематографа і французького шарму, а й символ широти російської душі. Було б корисно для регіону, якби всесвітньо відомий експерт в галузі виноробства Жерар Депардьє очолив державну структуру - комітет або ж суспільну структуру виноробів Криму. І в тому і в іншому випадку це піде на користь престижу регіону, розвитку виноробних господарств, виноробству. Приверне увагу не тільки російської, а й світової громадськості до кримського вина, яке за якістю не тільки не поступається винам світових виноробних регіонів, але і за деякими показниками перевершує їх ".

Нагадаємо, Депардьє володіє безліччю виноградників по всьому світу, в тому числі у Франції (у долині Луари, Бордо, Лангедоке), Іспанії, Італії, США, Аргентині. Крім того, у актора є кілька ресторанів в Парижі.

Лист з пропозицією про роботу, як повідомляється, вже передано акторові і авторитетному виноробу.

Зараз ви читаєте новину «У Держдумі хочуть довірити Депардьє виноробство у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі