вівторок, 08 жовтня 2024 11:11

"Вже рік, як вас немає" - Тоня Матвієнко звернулася до покійної матері
3

Ніна Матвієнко
Фото: instagram.com/tonya_matvienko
Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко

Українська співачка Тоня Матвієнко звернулась до покійної матері Ніни Митрофанівни.

У своєму Instagram артистка зазначила, що минув уже рік, як легенда пішла з життя.

"Вже рік, як вас немає…Мій душевний стан і шок можна було порівняти хіба що з відчуттям, коли я взнала, що почалася війна. Спустошена та вичавлена, як ганчірка. Моє життя змінилося назавжди. Я знаю, що таке втрата, і знаю, що таке цінувати. Я не могла ходити на кладовище і не прибирала ваші речі вдома. Спочатку не хотілося ніде з'являтися, бо люди згадували вас, а для мене це було як по живому", - написала Тоня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний артист України Богдан Сташків загинув у ДТП

Додала, що за цей рік Матвієнко посмертно вручили нагороду "Національна легенда України".

"У нас все добре. Вас президент посмертно відзначив нагородою "Національна легенда України", а Нінусик заспівала вперше зі мною на сцені. Уляна заснувала свій проєкт, щаслива з Юрою. Арсен затіяв вдома ремонт, вам би точно сподобалася ванна. Дуже скучила. Любимо, поважаємо і, звичайно, слухаємо", - підсумувала зірка.

Раніше Арсен Мірзоян розповідав, що Ніна Матвієнко померла від онкології. Телеведуча Анжеліка Рудницька розповіла, що вона перебувала у лікарні. Матвієнко забороняла відвідувати себе. Не хотіла, щоб її бачили змарнілою.

Зараз ви читаєте новину «"Вже рік, як вас немає" - Тоня Матвієнко звернулася до покійної матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі