пʼятниця, 12 квітня 2024 13:54

Українська військова, яка втратила ногу, стала обличчям колекції Андре Тана
4

Руслана Данилкіна
Фото: instagram.com/andre_tan_official
Руслана Данилкіна
Руслана Данилкіна
Руслана Данилкіна

Військова Збройних сил України Руслана Данилкіна, яка втратила ногу на фронті, стала обличчям лімітованої колекції Андре Тана "Мотанка".

Захисниця позувала в футболках з принтом української ляльки. Фото опублікували в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий і комік Віктор Розовий отримав важке поранення у голову

"Мене надзвичайно цікавлять та надихають традиції, побут та костюми наших предків. Одним з таких відкриттів стала лялька-мотанка - вузликова лялька, яку взагалі винайшли п'ять тисяч років тому, і яка ще з давніх-давен була присутньою в українській культурі. Це був такий собі оберіг кожної конкретної родини, що передавався з покоління в покоління, уособлюючи знання, досвід та силу. Символ безпеки, який завжди з тобою", - прокоментував дизайнер.

Додав, що частина коштів від продажу футболок піде у благодійний проєкт Лілії Ребрик "Нескорена", який допомагає жінкам, що постраждали від війни.

Українська кулеметниця Оксана "Ксена" Рубаняк з'явилась на обкладинці весняного номера Vogue Ukraine. Військова позувала у формі. Руде волосся заплела в косу. Фотографував її британець Бретт Ллойд.

Зараз ви читаєте новину «Українська військова, яка втратила ногу, стала обличчям колекції Андре Тана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі