вівторок, 05 червня 2018 14:22

Українська співачка хоче підкорити нові вершини

Українська співачка хоче підкорити нові вершини
Джамала продовжує працювати над новим альбомом Фото:РБК-Україна

Співачка Джамала, яка два роки тому перемогла на Євробаченні, не хоче зупинятися на досягнутому. Продовжує наполегливо працювати, аби підкорити нові вершини у сфері шоу-бізнесу.

Джамала має намір випустити новий альбом, повідомляє РБК-Україна. Сьогодні працює над 5 новими піснями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сину вже 2 місяці: Джамала розповіла про материнство

"Коли моя команда і мої рідні просили мене заспокоїтися хоча б трохи, у мене виникало питання, а що я, власне, зробила?! Звичайно, трохи я себе хвалила. Але все одно у мене було відчуття: "Ви хочете сказати, що це все?! Типу Євробачення є моєю вершиною?" Ні, ні в якому випадку! Мені взагалі одразу хотілося якось відокремитися від цього і йти далі", - розповідає співачка.

Сама ж мріє написати таку музику, яка залишиться в людях. Яку люди пронесуть через усе життя. Каже, неважливо, чи отримає вона якусь престижну відзнаку.

"Я хочу створити таку музику, яка передаватиметься з покоління в покоління, - говорить Джамала. - Розумієте, я росла на непопулярній сьогодні музиці - джаз. Але це пісні, до яких ти повертаєшся знову і знову. Слухаєш кожне слово. Вокал Елли Фіцджеральд або Сари Вон - це просто неймовірно, так круто і так чесно, це вже ніколи не повернеться".

Як і кожна людина, Джамала теж переживає кризи. Хоча всім навколо здається, що вона щаслива і безтурботна.

"Всім, хто думає, що у мене в житті все легко і просто, хочу сказати, що це не так. У мене так само є свої розчарування, проблеми, поганий настрій. Іноді прокидаюся і думаю, що у мене криза. Я не знаю, куди йти, що робити, виникає відчуття розчарування в собі, - співачка ділиться переживаннями. - У такі моменти ледь не плачеш ... Але дзвонить чоловік, питає, що у нас на вечерю, пропонує поїсти де-небудь піцу (сміється). Поступово змінюється настрій, і вже через 5 хвилин розумієш - все у мене кльово. У мене є улюблена справа, щодня роблю тільки те, у що вірю. Є ж люди, які страждають, ходять на роботу, яку ненавидять. А у мене є чоловік, дитина, улюблена справа. Все супер! Тому в цілому настрій хороший і є бажання рухатися далі!"

Співак MELOVIN, який представляв Україну на Євробаченні-2018 у Португалії , розповів, що один і той самий захід проходить у країнах зовсім по-різному. Якщо ж у Португалії Євробачення - це безтурботне свято, то в Україні - "Веселі старти" з нездоровою конкуренцією. Головною причиною цього співак назвав різницю в менталітетах, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Українська співачка хоче підкорити нові вершини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі