середа, 11 грудня 2013 11:31

"Українці дали нам урок відваги"- Лія Ахеджакова

Автор: фото: ukrjournal.com
 

Відомі російські актори стали на захист Майдану. Про це розповіли кореспонденти ТСН Особливе на каналі 1+1. Акторка Лія Ахеджакова у своєму блозі написала матеріал під назвою "Українці дали нам урок відваги".

"Я з величезною повагою ставлюсь до людей, які і досі виходять. Це величезний ризик, але вони не бояться, я дивлюсь на те, що відбувається в Україні, коли вийшов мільйон і відчуваю величезну повагу до українського народу. Я їм чорною заздрістю заздрю, зрозуміло що їм Євросоюз добробуту не принесе, але вони не хочуть зашморгу на шиї, їм не потрібний старший брат, українці нам дали справжній урок відваги", - говорить Лія Ахеджакова.

Її колега Єгор Бероєв теж не залишається байдужим до подій в Україні.

"Дуже важливі зараз відбуваються події тут і те, що я знаходжусь зараз на цій землі, це для мне честь. На мій погляд це якийсь світлий час. Мені хочеться, щоб це не нашкодило народу", - говорить Єгор Бероєв.

Українська співачка Анастасія Приходько щодня ходить на Майдан, зірка носить людям одяг і їжу, часто не може стримати сліз.

"Я проти цього, те що коїться на Майдані, те що били людей, били студентів - це не можливо робити, це жахливо. Я хочу, щоб моя дитина мала вибір, щоб вона дійсно сказала: я хочу вчитися в Кембриджі, я хочу поїхати до Парижу до Іспанії, щоб всі були вільні", - сказала Анастасія Приходько.

Актор Олексій Горбунов пропонує власний вихід з ситуації.

"Стояти там ночами і не спати - це герої, ці люди, їм треба допомогти морально, авторитетних людей треба збирати, нехай виходять, і влаштовувати круглий стіл, нехай виходять, люди дорослі, яким люди вірять: режисери, сценаристи, художники, оператори вони старші", - говорить Олексій Горбунов.

Музикант Сашко Положинський впевнений, що рекомендацій достатньо, а от політиків готових вислухати їх - ні.

"Проблема вся в тому, що немає кому рекомендувати. Рекомендацій з головою, проблема в тому, що політики не готові ще слухати людей", - сказав Сашко Положинський.

Зараз ви читаєте новину «"Українці дали нам урок відваги"- Лія Ахеджакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі