четвер, 11 січня 2018 14:13

Український співак, схожий на Ісуса, презентував кліп на пісню "Так будет лучше"
4

Євгена Sender часто порівнюють з Ісусом
Фото: прес-служба
Євгена Sender часто порівнюють з Ісусом
Євгена Sender часто порівнюють з Ісусом
Євгена Sender часто порівнюють з Ісусом

Український співак, продюсер і автор Євген Sender випустив кліп на першу російськомовну пісню "Так будет лучше". Кліп зняли на узбережжі Хорватії всього лише за один день.

"Зйомки відбувалися спонтанно, якщо брати стандарти організації. За день команда прийшла в готель, домовилася про зйомку, знайшла бухту і вранці почала знімати. Закінчили до 18:00 того ж дня, так як актриса відлітала в іншу країну", - розповів Євген.

Сенс пісні і кліпу - життєва ситуація, коли люди хочуть бути разом, але у них не виходить, пояснює співак.

Євгенія в мережі стали порівнювати візуально з Ісусом. "Чому Ісус в ТОП-ютуба не №1? Він що, не всемогутній?", "Ти на Бога дуже схожий!", "Ісус заспівав, лол!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український співак хоче поїхати на Євробачення від Білорусі

Євген реагує на всі коментарі з гумором: "Часто чую подібні порівняння від незнайомих людей і близьких друзів. І часом сам став помічати подібності".

Режисером і продюсером постпродакшна кліпу виступила студія "HEADSHOT", яка отримала нагороду "M1 music Awards" за візуальні ефекти до кліпу гурту "Время и Стекло". Студія працювала над відеокліпами світових зірок, серед яких: Eminem, Chris Brown, Kelly Clarkson та інші.

За кілька днів кліп набрав 500 тис. переглядів і багато позитивних коментарів на YouTube.

Нагадаємо, що раніше Sender був двічі кращим діджеєм України, а також кращим музичним продюсером за версією TopDj. Зараз вирішив повністю зануритися у виконання пісень.

Зараз ви читаєте новину «Український співак, схожий на Ісуса, презентував кліп на пісню "Так будет лучше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі