середа, 07 березня 2018 16:27

Учасниця "Голосу країни-8" Зіанджа зізналась, з ким проведе 8 березня
4

Зінджа
Фото: Прес-служба
Зінджа
Катя Осадча і Юрій Горбунов
Зінджа

Напередодні свята весни екс-Борис Апрель Зіанджа, яка спричинила справжній фурор на "сліпих прослуховуваннях" проекту "Голос країни-8" на телеканалі "1+1", поділилась своїми планами на 8 березня:

"Я хотіла провести вихідний у студії звукозапису, в якій працюю над своїм дебютним синглом. Але змушена змінити плани у зв'язку із запрошенням на побачення від гарного чоловіка, який чекав на зустріч зі мною вісім місяців. Взагалі, святковий настрій має бути якомога частіше і без приводу", - сказала підопічна Потапа.

Наразі дівчина-трансгендер активно готується до наступного етапу проекту "вокальні бої", за правилами якого зіркові тренери сформують зі своїх учасників дуети для виступу на сцені. Вийти переможцем з "вокального бою" і продовжити участь у "Голосі країни" зможе лише один учасник, іншого вокаліста наставники зможуть "вкрасти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "сліпих прослуховувань" "Голосу країни" зізнається у коханні до Зіанджі

На "сліпих прослуховуваннях" Зіанджа своїм виконанням пісні "Smashed into you" популярної американської співачки Beyonce розвернула всі чотири тренерські крісла, але зірковим наставником обрала Потапа.

У "Голосі країни-8" нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у "Голосі країни-8" взяла участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ведучими проекту стали Юрій Горбунов і Катя Осадча, ведучим бекстейджу - Артем Гагарін.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "Голосу країни-8" Зіанджа зізналась, з ким проведе 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі