четвер, 16 жовтня 2014 12:04

У Стіві Вандера народиться трійня

Автор: Reuters
 

Музикант Стіві Вандер стане батьком трійні в 64 роки. Його 40-річна кохана Томика Робін Брейсі, яка, за чутками, таємно народила співаку дитину в 2013, знову вагітна.

"Він супроводжує Томіку на всіх прийомах до лікарів і на УЗД. Насправді, він дуже чекає народження дитини. Стіві засмучує, що він пропустив дорослішання інших своїх дітей. Так що він пообіцяв бути поруч з майбутньою дружиною та їхніми дітьми", - каже джерело з оточення музиканта .

Нагадаємо, що Вандер був офіційно одружений двічі. З 1970 до 1972 він перебував у шлюбі зі співачкою Сирітою Райт, а з 2001 по 2012 - з дизайнером Кай Миллард Морріс, яка подарувала йому двох синів. Крім того, в 1970-х він зустрічався зі своїм секретарем Йоландою Сіммонс, яка в 1975 народила йому дочку Аїшу.

у Стіві є семеро підтверджених дітей від попередніх шлюбів і романів. За словами інсайдера, Вандер не сподівався на народження малюків у такому пізньому віці:

Зараз ви читаєте новину «У Стіві Вандера народиться трійня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі