середа, 14 березня 2012 09:37

У палату до Олександра Пороховщикова намагалися проникнути невідомі люди

У палату до Олександра Пороховщикова намагалися проникнути невідомі люди

Друг і адвокат Пороховщикова Сергій Жорін зміг відвідати хворого артиста і дізнався, що до актора намагалися прорватися невідомі люди. Та й навколо будинку Олександра Шалвовича були помічені підозрілі особи.

Сергій Жорін нещодавно повернувся з Мюнхена, де робив планову операцію, і насамперед відвідав Олександра Пороховщикова. Як з'ясувалося, артист перебуває у свідомості, однак говорити не може, тому що підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

"Я дуже боявся зайти в реанімацію і побачити зовсім іншого Пороховщикова. Але я побачив його того ж самого. Так, він ослаб, трішечки схуд. Він відкрив очі, впізнав мене, він реагує, він не паралізований. Говорити він не може, тому що знаходиться на ШВЛ. Але я зрозумів, що лікарі зробили неможливе. Але про прогнози говорять дуже обережно, слова не витягнеш", - заявив Сергій Жорін.

Адвокат повідомив, що в його відсутність сталася дуже неприємна ситуація - якісь люди намагалися проникнути до Олександра Шалвовича. В останній раз це трапилося 13 березня, розповів Жорін: "Коли я приїхав в лікарню в бюро перепусток, мені сказали, що десять хвилин тому невідомий чоловік заявив, що Жоріна не буде, мовляв, я замість нього, отримав перепустку і піднявся наверх. Враховуючи, що є відомості, що кілька днів тому під виглядом співробітників Слідчого комітету невідомі люди проникали в реанімацію, я злякався, що хтось може проникнути знову і розповісти про трагедію, яку він просто не переживе".

Однак страх Жоріна виявився марним: в палату Пороховщикова ніхто не входив. Адвокат зізнався, що побоюється брата Ірини, який наполягає, щоб акторові розповіли про загибель дружини. Однак друзі артиста категорично проти цієї ідеї.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дружина актора Олександра Пороховщикова повісилася через хворобу чоловіка

Між тим стало відомо, що Ірину Пороховщикову поховають в четвер або п'ятницю. За словами Жоріна, отримані документи на місце на Троєкуровському кладовищі, проте друзі Ірини воліють Ваганьківське, де поховані її батьки. У результаті поки незрозуміло, де знайде останній притулок Пороховщикова.

Жорін розповів, що незрозумілі речі кояться з майном Олександра Шалвовича, за яким поки нікому доглядати. Адвокат побоюється, що квартирою артиста на проспекті Миру цікавляться підозрілі особи. Про це повідомили правоохоронним органам пильні сусіди актора. Та й за особняком Пороховщикова в центрі теж хтось спостерігає.

"Коли ми разом із співробітниками УВС "Арбат" ходили в особняк, щоб забрати документи, там теж бачили людей навколокримінальних виду. Спостерігають за будинком, а коли прийшли поліцейські, сіли в машину і поїхали. Мабуть щось відбувається, якась підвищена увага є, а може бути, це здається..." - розповів адвокат.

Зараз ви читаєте новину «У палату до Олександра Пороховщикова намагалися проникнути невідомі люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі