четвер, 05 липня 2012 09:26

У Метью Макконахі буде третя дитина

У Метью Макконахі буде третя дитина
Всього лише через місяць після весілля подружжя зачали дитину Фото: popcornnews.ru

Метью Макконахі і його дружина Камілла Альвес чекають на третю дитину всього лише через місяць після весілля. Радісною новиною актор поділився з шанувальниками в своєму блозі.

У зоряної пари вже є двоє дітей: дворічна дочка Віда і син Леві, якому ось-ось виповниться чотири роки. Однак одружилася пара всього місяць тому, 9 червня 2012 року.

Пропозицію Каміллі 42-річний актор зробив на Різдво. Він зізнався, що виконав церемонію за всіма правилами: опустився на одне коліно і задав питання, на яке його 29-річна подруга сказала "Так". Після чого Метью написав у своєму блозі: "Тільки що попросив Камілу стати моєю дружиною. З Різдвом!"

Одружилася зоряна пара у власному будинку в штаті Техас. Весілля пройшло у колі рідних і друзів. Через майже тиждень з'явилися весільні фотографії зірок. Після весілля молодята заявили, що абсолютно щасливі бути разом і одружившись, хочуть продовжити те, що почали вже давно, а саме любити один одного, жити разом і ... розширювати родину, чим і зайнялися. Місяць по тому вони вже виконали важливу частину плану - зачали дитину. "Благослови, Господь", - написав у своєму блозі Метью Макконахі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Журнал People опублікував фото з весілля Меттью Макконахі

Під час вагітності Камілли Метью більше часу присвятить вихованню дітей. Благо йому є чим зайняти малюків: актор відомий своєю любов'ю до спорту - він займається бігом, гімнастикою і обожнює серфінг, завдяки чому МакКонахі має одне з кращих чоловічих тіл в Голлівуді. Можливо для підкорення хвиль дітям ще зарано, а от прогулянки вздовж океану вранці повинні їм сподобатися.

Зараз ви читаєте новину «У Метью Макконахі буде третя дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі