понеділок, 16 квітня 2018 16:03

Травмована Дженніфер Еністон та квітуча Камерон Діас завітали на весілля Гвінет Пелтроу
24

Дженнфер Енстон
Гвінет Пелтроу

Актриса Гвінет Пелтроу і її коханий Бред Фелчак зіграли таємне весілля, на яке вони зібрали 400 гостей.

Репортерам вдалося дізнатися, що церемонія одруження 45-річної зірки кіно і 47-річного продюсера пройде в історичній будівлі Театру Лос-Анджелеса, де вони і чекали пару і запрошених зірок.

На святі Пелтроу і Фелчака зібралися: Дженніфер Еністон, яка прийшла з травмуванням рукою, Демі Мур, Кейт Хадсон, Лів Тайлер, Джулія Робертс, Різ Візерспун, сяюча Кемерон Діас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе підвів відвертий костюм на Coachella

Захід було заявлено як "вечірка з нагоди заручин", проте західні журналісти впевнені, що це було саме весілля, а Гвінет приїхала на гуляння в сукні бордового кольору, щоб збити з пантелику пресу.

Традиційний же наряд нареченої, на їхню думку, привезла мама Пелтроу - на вході в театр Блайт Даннер була помічена з чохлом для одягу, на якому виднівся логотип весільного дизайнера Monique Lhuillier.

Бред Фелчак, як зазначають ЗМІ, приїхав на вечірку окремо від Гвінет. А ось колишнього чоловіка актриси, Кріса Мартіна, з яким вона підтримує дружні стосунки, на святі помічено не було.

Кріс Мартін на даний момент зустрічається з актрисою Дакотою Джонсон.

Зараз ви читаєте новину «Травмована Дженніфер Еністон та квітуча Камерон Діас завітали на весілля Гвінет Пелтроу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі