пʼятниця, 17 листопада 2006 16:18

Том Круз і Кеті Холмс репетирують весілля (ФОТО)
5

Американський актор Том Круз зі своєю нареченою Кеті Холмс приїхали в Рим, де у суботу, 18 листопада має відбутися церемонія їхнього одруження. Місцем проведення весілля та вінчання вони обрали замок XV століття "Кастелло Одескалькі" на околиці Риму.

Нагадаємо, що весіллю зіркової пари передувало багато скандалів та перипетій. Були моменти, коли Холмс відмовлялася одружуватися з Крузом.


Після народження доньки, яку пара назвала Сурі, Холмс заявила, що вона "позбулася особистого життя і впевненості у завтрашньому дні". Крім того, вона сумнівалася, що життя з таким чоловіком, як Круз, сприятливо відіб"ється на її кінематографічній кар"єрі.

При цьому до останнього часу Кеті Холмс спокійно відносилася до чудасій коханого. Акторові навіть умовив її приєднатися до його віри: Том Круз є членом секти Саєнтологів.


Саєнтологія — релігійно-філософське вчення, засноване американським письменником-фантастом Роном Хаббардом, метою якого є покращення людських здібностей.









Захоплення Круза саєнтологією було настільки сильним, що він збирався давати на затвердження главі секти усі сценарії до фільмів, у яких мала грати Кеті.











Але незважаючи на всі скандали та суперечки, пара таки не припиняла підготовку до весілля. Оголосила дату церемонії та розсилала на неї запрошення. Згодом усе владналося і Кеті з Томом вже приїхали до Риму, куди з"їхалося багато гостей. Можливо, вони проведуть репетицію вінчання, як це зазвичай роблять американські пари.

Круз та Холмс почали зустрічатися у 2005 році. У червні того ж року Том зробив Кеті пропозицію одружитися - це сталося на майданчику Ейфелевої башти у Парижі.

"Газета по-українськи". Фото Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз і Кеті Холмс репетирують весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі