субота, 04 липня 2015 09:45

Том Хенкс відмовив Маші Єфросиніній

Автор: karpatskijobjektiv.com
 

Телеведуча Маша Єфросиніна наважилась сфотографуватись з Томом Хенксом, але той відмовив, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми були з Тимуром у Флоренції на невеликий вікенд святковий. Дуже багато гуляли і зрозуміли, що місто перекрито, йдуть зйомки фільму і тут ми заходимо у кафе, замовляємо коктейль і чуємо як поряд сидить і лускає горішки Том Хенкс, реальний Том Хенкс, без віку, у фантастичній формі, він такий, коли в тебе відвисає щелепа і ти думаєш, "так Машо зберися, ти маєш взяти себе в руки". Я почала потягувати коктейль для сміливості і ніколи у своєму житті не просила фотографуватися чи взяти автограф - жодного разу, дуже соромлюсь і завжди боюся, що мене відшиють, це мій найбільший страх з публічними людьми. Але я час від часу оголошую зі сцени Софію Ротару, чому я маю просити автограф у когось але ж це Том Хенкс, він їсть горішки, і тут до нього підходять якісь дами італійки у боа і просять з ним сфотографуватися, він чудово фотографується, робить з ними селфі, цілує їх, дає горішки. Тут Марія відважилась і пішла до нього, але він сказав,вибачте народ, пізніше, тому Том Хенкс нас відшив", - говорить Маша Єфросиніна.

Телеведуча часто подорожує на концерти закордон, одним з таких шоу у Мілані був виступ Maroon 5.

"Це не мій сексотип, але я була вражена, як великий стадіон в Мілані, вся ця концертна арена на 95 відсотків складалася з дівчат різного віку, від 13-14 років розмальованої Maroon 5 до бабусь, які сиділи і співали їхні пісні", - говорить Маша Єфросиніна.

Зараз ви читаєте новину «Том Хенкс відмовив Маші Єфросиніній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі