понеділок, 24 грудня 2012 13:57

Тіна Кароль розповіла про хворобу чоловіка

Тіна Кароль розповіла про хворобу чоловіка
Для співачки тепер найголовніше — це здоров'я Фото: facebook.com

Для Тіни Кароль 2012 був важким роком. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Сім'я — це велика праця. Приходимо з роботи, починаємо гиркати один на одного, а насправді ти розумієш, наскільки тобі важлива ця людина в якийсь такий момент, коли ти можеш його загубити. Я пережила складний момент. І в багатьох питаннях взагалі це був випробувальний для мене такий термін на мою психіку, випробувальний термін на мій характер, на мою закалку", - наголосила вона.

Тіна Кароль не заперечує, що її чоловік схуд саме через хворобу, однак співачка відмовилась розказувати детальніше.

"Але напевне цього року я точно зрозуміла, кого люблю, і зрозуміла, що таке втратити і більше ніколи не побачити. І це дуже складно. Коли ти розмовляєш з фотографією, бо іншого виходу немає. Я думаю, люди розуміють, про що я говорю. І найголовніше, коли ти наперекір усьому тому, що тобі кажуть люди біля тебе, наприклад в лікарні, і ти робиш інше і трапляється чудо... Раніше я не розуміла, що таке "я тобі бажаю здоров'я". Зараз я реально знаю, що це означає, і просто всім бажаю здоров'я", - підкреслила вона.

За словами Кароль, у неї не було розпачу через хворобу чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він навіть слухається мене" — Тіна Кароль розповіла про першого сина свого чоловіка

"Тому що я собі сказала: "Ти баба — вогонь! Давай!". І коли мені хтось дзвонив і ридав в слухавку, я казала: "Так! Жалійте себе без мене, будь ласка! Зібрались швиденько і більше або мені не дзвоните, або дзвоните по справам чи з усміхненою якоюсь інтонацією". Я мала з цим боротися, мала бути усміхненою і не подати виду", - поділилась артистка.

"Головне, щоб він вірив в нас і самого себе. Найгірше — це зневіра", - додала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль розповіла про хворобу чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі