середа, 15 січня 2020 14:42

Тіна Кароль разом з проектом "Здійсни мрію" ощасливила 4-х дітей
4

4-річний Ілля Опришко хворіє на рак
Фото: прес-служба
Антон Горбуля отримав особистий автограф від Пеле
Ростислав Бекарюк з Миколаївщини прагне стати хірургом
Вероніка Воробець у 2020 році побачить підводний світ Червоного моря

Під час святкових концертів "Різдвяна історія з Тіною Кароль" у Києві одразу четверо дітей дізналися про початок здійснення їхніх мрій. У 2020 році чарівники благодійного проєкту 1+1 media "Здійсни мрію" втілять неймовірні бажання маленьких пацієнтів лікарень.

Під час гала-концерту 4-річний Ілля Опришко, який бореться з раком, дізнався, що у новому році він зустрінеться з косатками. Його разом із батьками запросили приїхати на різдвяний концерт з Борисполя до Києва. У Палаці спорту у хлопчика взяли інтерв'ю, в якому він згадав про улюблену морську тварину.

Під час концерту на сцену несподівано вийшла кураторка проєкту "Здійсни мрію" Лідія Таран і розповіла про мрію підопічного Іллі — поїхати до океану і побачити косатку. Разом з Тіною Кароль вона вручила Іллі сертифікат на здійснення його мрії. У сертифікаті зазначено, що він відправиться в одну з трьох країн – Норвегію, Ісландію чи Іспанію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали другого члена журі нацвідбору на Євробачення

"Коли команда Таблеточок, завдяки якій у Іллі були всі необхідні ліки, розповіли мені про його мрію, то я була вражена, що хлопчик не просто захоплюється красою косаток, а й переживає за них — не хоче аби вони вимерли, як динозаври чи мамонти. Тому ми з чарівниками щасливі готувати здійснення цієї мрії і вже розпочали консультації із Всесвітнім фондом Природи WWF", - прокоментувала Лідія Таран.

Автор: прес-служба
  Вероніка Воробець у 2020 році побачить підводний світ Червоного моря
Вероніка Воробець у 2020 році побачить підводний світ Червоного моря

Також Вероніка Воробець у 2020 році побачить підводний світ Червоного моря і поїде з усією родиною в Єгипет – сертифікат на здійснення цієї мрії Вероніці вручила ведуча "Сніданку з 1+1", волонтер проєкту Неля Шовкопляс. Ростислав Бекарюк з Миколаївщини, який прагне стати хірургом і вступити у медичний університет, зможе відвідати справжню операцію на серці, а також, завдяки його мрії відкриється експериментальна лабораторія для студентів-медиків.

Антон Горбуля отримав особистий автограф від легенди футболу – Пеле – його хлопчикові спеціально прислали з Бразилії. Цей подарунок допоміг організувати лікар Мілтон Павіа Джуніор.

Нагадаємо, що напередодні "Сніданок з 1+1" став Різдвяним і весь ефір був присвячений здійсненню мрій дітей, які наразі борються за своє життя і протистоять важким хворобам. Для здійснення їхніх мрій разом з глядачами, співробітниками "1+1 медіа" та зіркам вдалося зібрати 1,3 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль разом з проектом "Здійсни мрію" ощасливила 4-х дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі