пʼятниця, 25 жовтня 2024 09:58

Тимур Мірошниченко поділився, скільки заробляє і витрачає на багатодітну сім'ю
3

Тимур Мірошниченко
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko
Тимур Мірошниченко
Тимур Мірошниченко з родиною

Український телеведучий Тимур Мірошниченко поділився, яку суму заробляє на місяць і скільки витрачає на багатодітну родину.

В інтерв'ю Славі Дьоміну шоумен зазначив, що дохід йому приносить реклама в соцмережах, виступи на телебаченні та освітніх лекціях.

"В мене є менеджер Сергій, він це все веде, ціноутворення та все інше. Деколи мені на ФОП приходить 10 тис. грн, а інколи це може бути 150 тис. грн. Як це відбувається, хто це платить, я уявлення не маю", - пояснив чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Розовий відповів, чи повернеться до кар'єри коміка після реабілітації

Додав, що щомісяця сума заробітку коливається від семи до $10 тис. На забезпечення родини йде приблизно 400 тис. грн на місяць. На питання, хто більше заробляє Тимур чи дружина Інна, ведучий сказав:

"Ми разом заробляємо. Від місяця до місяця (по-різному - Gazeta.ua). По відчуттю, мабуть, більше. Чоловік має заробляти, крапка".

Раніше Мірошниченки привітали прийомну доньку Ангеліну з днем народження. Дівчинці виповнилося дев'ять років. Подружжя опублікувало зворушливе відео й подарувало доньці золоті сережки у вигляді поні.

Зараз ви читаєте новину «Тимур Мірошниченко поділився, скільки заробляє і витрачає на багатодітну сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі