вівторок, 17 березня 2009 13:21

Тіло дівчини Леонардо Ді Капріо завойовує світ (ФОТО)

У неї витончена фігурка та чарівний погляд, і вона ідеально підходить на роль подруги зірки Голлівуду. Ізраїльська модель Бар Рафаелі стає все більш затребуваною. Вона уклала контракт на участь в рекламній кампанії з виробником купальних костюмів, фірмою Hurley. Схоже, керівництво Hurley упевнено, що зовнішність Бар вплине так само позитивно на зростання продажів, як свого часу вплинула на актора Леонардо Ді Капріо.

Бар Рафаелі знялася у відвертій фотосесії для нової рекламної кампанії купальників від Hurley. Відомо, що в купальниках цієї марки топ-модель позувала для журналу 2009 Sports Illustrated Swimsuit.

За словами представників Hurley, остання рекламна фотосесія - це "ілюстрація на тему захоплюючих подорожей і відкриттів молодої та упевненої в собі дівчини".

Кілька тижнів тому Бар була присуджена міжнародна жіноча премія в номінації "Стиль". "Обличчя ізраїльської супермоделі - одне з найбільш впізнаних в світі. Воно з"являється на обкладинках таких журналів, як Cosmopolitan і Elle. Образ Бар Рафаелі значною мірою впливає на стиль сучасної жінки", - йдеться в повідомленні оргкомітету премії. Нагадаємо, Міжнародна жіноча премія присуджується видатним представницям прекрасної половини людства, досягнення яких сприяли боротьбі жінок за свої права.

В даний час Бар супроводжує свого бойфренда Леонардо Ді Капріо в промоушен-турне його фільму "Дорога революції".

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Тіло дівчини Леонардо Ді Капріо завойовує світ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі