пʼятниця, 08 лютого 2019 13:26

Tayanna представила сингл, який готувала для Євробачення

Автор: прес-служба
  9 березня в клубі Bel'Etage відбудеться концерт-презентація нового альбому Tayanna
9 березня в клубі Bel'Etage відбудеться концерт-презентація нового альбому Tayanna

8 лютого відбулася прем'єра нового треку Тayanna - "Очі". Композиція об'єднала в собі елементи національної етніки, східні мотиви і складні вокалізи. Пісня увійшла до майбутнього альбому співачки "Фантастична жінка".

"Ця пісня про мольфарку, яка живе в кожній жінці, справжня магія якої криється в її очах. Чоловіки дуже часто звертають увагу на них, тому мені захотілося розповісти про надприродню жінку, жінку-мольфарку, яка одним поглядом випромінює любов і силу в своїй слабкості", - коментує Tayanna.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після участі в нацвідборі Євробачення одразу виходиш на high level" - Віра Кекелія

Саунд-продюсером синглу виступив Віталій Телезін, відомий своєю роботою над попереднім альбомом співачки "Тримай мене" і хітом "Фантастична жінка".

9 березня в клубі Bel'Etage відбудеться концерт-презентація нового альбому Tayanna, в рамках якого візьмуть участь відомі виконавці та музиканти: Alekseev, Kadnay, Laud, група Luiku, Марта Адамчук, Віра Кекелія, Руслан Квінта та Міша Марвін.

Наприкінці січня Тayanna повідомила, що не братиме участі у цьогорічному національному відборі на Євробачення-2019. До цього двічі намагалась його виграти.

"Iнодi всесвіт не дає тобi чогось не тому, що ти цього не заслуговуєш, а тому, що ти заслуговуєш чогось іншого", - пояснила своє рішення співачка.

Зараз ви читаєте новину «Tayanna представила сингл, який готувала для Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі