неділя, 17 липня 2016 12:28

Супермодель Аліна Байкова хоче отримати вищу освіту перед тим, як стати президентом України

Супермодель Аліна Байкова хоче отримати вищу освіту перед тим, як стати президентом України
imhomir.com

Модель Аліна Байкова не залишає планів на президентство і планує отримати перед цим вищу освіту, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Щодо політики я все там же, просто, щоб політиком стати треба освіту отримати, я не можу піти у президенти без освіти, я не найдурніша і не найрозумніша, але освіта потрібна на це. Планів багато, роботи багато, тому працюємо", - говорить Аліна Бойкова і додає, що носить лише українських дизайнерів, - я тепер одягаю лише українських дизайнерів. Авжеж, скажу чесно, нашим українським дизайнерам ще працювати і працювати, але вони на правильному шляху, вони дуже талановиті і рано чи пізно туди прийдуть, я розумію, що якби я одягнула Elie Saab, це б було круто, але мені здається, якщо я буду одягати, наших українських дизайнерів, вони будуть рости швидше".

Зірка нерідко буває у Парижі, коли приїжджає, то зупиняється у колишнього бойфренда.

"У мого бойфренда дівчина росіянка. У них будуть близнюки, тому коли я у Парижі, у них зупиняюсь, а коли вони у Нью-Йорку, то у мене. Я намагаюсь залишатися у гарних стосунках зі своїми колишніми хлопцями, у мене їх не так багато було", - каже модель.

Читайте також: Супермодель Коко Роша відкрила секрет подорожей з маленькою донькою

До речі, Аліна не часто купує брендові вечірні сукні.

"Дизайнерські сукні не купую, тому що вони мені дають, щоб я їх одягала, не дарують. Лише зрідка роблять це, але по моді ми не можемо двічи одягати одне і теж, тому нам воно у подарунок і не потрібно", - говорить Байкова.

Нагадаємо, раніше Байкова говорила, що у неї в планах стати президентом України.

"Чесно, у нас бардак в Україні, я казала минулий раз і скажу зараз, це все треба владнати. Я казала друзям: "я буду президентом України, коли мені буде 40 років", тому це не нормально, якщо до цього часу не знайдеться той, хто наведе лад. Ми віримо кожному, кого обираємо у нас демократія у країні, але наша демократія неправильна. Я знаю, що треба міняти в Україні, знаю, так говорить кожний, до того, як він стає президентом, те що відбувається там нам звичайним людям не зрозуміти, у нас потенціал бути гарною країною, ми Європа, навіть, якщо там і Росія, але війни немає бути у світі, а тим більше у нашій країні, ми маємо товаришувати зі всіма", - говорить Аліна Бойкова.

Зараз ви читаєте новину «Супермодель Аліна Байкова хоче отримати вищу освіту перед тим, як стати президентом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі