середа, 31 січня 2018 17:02

Стильна принцеса Мері прийшла на Тиждень моди
6

Принцеса Мері здивувала стильним виходом
Принцеса Мері здивувала стильним виходом
Принцеса Мері здивувала стильним виходом
Принцеса Мері здивувала стильним виходом
Принцеса Мері здивувала стильним виходом

У Копенгагені проходить Тиждень моди. Принцеса Мері, яка неодноразово була визнана однією з найстильніших монарших осіб, навідалася на захід.

45-річна принцеса приїхала у розкішний Hotel d'Angleterre, де вручила нагороду молодим дизайнерам Designers' Nest Award for 2018, кращі отримали стипендію $10,308.
Для події Мері обрала костюм від улюбленого дизайнера Jesper Høvring, який доповнила синім пальто, леопардовими туфлями за $700 Leopard-Print Calf Hair Pumps бренда Gianvito Rossi та клатчем від відомого бренду Carlend Copenhagen.

Лук доповнили золоті намисто від Orit Elhanati вартістю $2,200, сережки $3,000 модного Дому Dulong Fine Jewelery та кілька браслетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон здивувала яскравим пальто на офіційному заході

Раніше принцеса була помічена на церемонії 2018 Women's Board Award.

Для виходу обрала шкіряну спідницю, яка не сподобалась деяким критикам.

"Шкіра може бути дуже елегантною, але не цього разу. Шкіра має бути простою, без грайливих речей...Наряд Мері не відповідає цьому", - пише блогер.

"Я думаю вона виглядає добре і доречно до заході. Спідниця цікава і прикраса вписується в лук", - пише інший.

Журнал HELLO! оголосив список десяти найстильніших представниць королівських сімей. Лідируючу сходинку рейтингу другий рік поспіль займає кронпринцеса Данії Мері. 29 відсотків респондентів віддали за неї свої голоси.

Зараз ви читаєте новину «Стильна принцеса Мері прийшла на Тиждень моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі