четвер, 13 лютого 2020 18:33

Співачка Камалія отримала подарунок до Дня святого Валентина від поліції

Співачка Камалія отримала подарунок до Дня святого Валентина від поліції
Поліція знайшла вкрадений мобільний телефон співачки Камалії. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Поліція знайшла вкрадений мобільний телефон співачки Камалії.

У Instagram жінка висловлює вдячність правоохоронцям, друзям і журналістам, які сприяли тому, що гаджет повернувся до господині.

"Друзі, повернувся мій телефон! Я вдячна всім, хто допомагав: @ national.police.ua, друзям, журналістам, які створили такий резонанс і "стимулювали" пошук. Деякі писали в коментарях, мовляв, не ганьбися, купи новий телефон. Так, можу собі дозволити. Але, скажіть, як бути з фотографіями з моїми улюбленими і дорогими людьми? Але, на жаль, з телефона видалили всі дані. Надалі буду дуже уважною й обережною, і вас застерігаю. Бачите, я вже отримала подарунок до Дня святого Валентина, величезне спасибі!" - написала співачка.

Одна з підписниць поцікавилася секретом, як так швидко вдалося організувати успішний пошук телефона.

"У моєї племінниці сьогодні вкрали телефон. IPhone. Тільки от поліція не дуже й поспішає його шукати. Підкажіть, як прискорити процес і домогтися справедливості?" - написала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатша співачка України похизувалая фігурою в бікіні

Камалія поки що не поділилася, чому саме на її втрату так оперативно зреагувала поліція.

Шопінг співачки Камалії з матір'ю і дочками в торговому центрі закінчився пограбуванням. З кишені артистки поцупили айфон так, що вона навіть не помітила. Про випадок Камалія повідомила в Instagram. "Зараз дуже модно фотографуватися з нашою поліцією, але вчора ми фотографувалися не для модного селфі в соцмережах. Поліцейські протоколювали розповідь про те, як циганка з точністю хірурга витягла мій iPhone Pro Max із кишені (я дізналася про це пізніше, коли дивилася кадри з камери відеоспостереження)", - написала співачка. У коментарях Камалії порадили ходити з охороною. На це співачка заявила, що в неї є охоронці. Проте не уточнила, чи були вони з нею того дня.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Камалія отримала подарунок до Дня святого Валентина від поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі