пʼятниця, 14 лютого 2014 10:45

Співачка Еріка розповіла про свого "Містера О"

Автор: фото:ru.tsn.ua
 

Співачка Еріка відпочила на острові Шрі-Ланка і за її словами морально не відійшла від поїздки, про це стало відомо з випуску ТСН Особливе на телеканалі 1+1.

Еріка провела 2 тижні у компанії друзів, а коли повернулся сказала, що змінилася.

"Я Мауглі в душі, я відпочила душею і багато зрозуміла для себе. Свобода, ковток свіжості, подих життя й думаю це те місце, де я повинна бути хоча б раз на рік, туди треба їздити, я знайшла свій рай", - говорить співачка.

Не обійшлося і без кохання на відпочинку.

"Індійський океан, я закохана, я називаю його містер О. Це якесь особливе відучття, це для мене людина, як сутність, істота з душею, я хочу повернутись до свого містера О, я коли їхала, я плакала", - говорить Еріка.

Про справжні стосунки з хлопцем Еріка теж розповіла, і сказал, що відпочинок їй і тут допоміг.

"В моєму житті є людина, яка мені близька, ми знаходимося у фазі незрозумілій для нас, ми взяли перерву і я поїхала відпочивати, щоб розібратися в собі. Нам потрібен час і все зупинилося і тому я вважаю це новим початком, це буде реінкарнацією відносин", - розповіла Еріка.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Еріка розповіла про свого "Містера О"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі