пʼятниця, 23 листопада 2012 14:40

Шоптенко та Дікусар варять борщ у Тбілісі з місцевих спецій

Шоптенко та Дікусар варять борщ у Тбілісі з місцевих спецій
Танцюристи зустрінуть новий рік у Грузії Фото: dusia.telekritika.ua

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар мігрували до Грузії. Там вони, поки що, працюють, хоча там планують і свій зимовий відпочинок, повідомляє ТСН.

Вже три місяці як українські танцюристи працюють у Грузії над місцевою версією проекту "Танці із зірками". Живуть разом майже в самому центрі Тбілісі. Проте місто ще не вивчили. Завчили лише кілька грузинських слів.

"Ми звісно вміємо рахувати до восьми грузинською. Бо у бальних танцях в основному рахують до восьми. Ми безумовно знаємо декілька слів. Але найчастіше ми спілкуємося російською", - розповіла Шоптенко в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Українці повністю відповідають за творчу частину грузинського проекту. Зізнаються, що практикують дідівщину.

"Колись над нами знущалися, тепер ми знущаємося над іншими. Але ми по-доброму знущаємося. Одягаємо їх у різні смішні костюми, змушуємо танцювати різні танці", - зазначив Дікусар.

До Києва Олена та Дмитро літають раз на два тижні. Тут у них ще одна робота — спільний танцювальний колектив. Ностальгію намагаються втамувати принаймні на кухні.

"Олена нас нещодавно порадувала борщем", - поділився Дікусар.

"Єдина у мене була проблема - в жодному з магазинів поряд з нашим будинком не було лаврового листа і перцю горошком. Тож мені довелося з того, що було, якось всякими грузинськими спеціями доводити смак до потрібної кондиції", - зазначила Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В роду Олени Шоптенко були цигани

Проте грузинська кухня їм теж подобається. Дікусар полюбляє хінкалі, Шоптенко — грузинські супи. І скаржаться, що на фігурах це вже позначилося.

"Я зізнаюся, були пару зайвих кілограмів, але я розумію, що повинна бути завжди у формі, тому, як правило, у мене є розвантажувальні дні. Я намагаюся не їсти хачапурі, але це дуже смачно", - зізналася дівчина.

В Грузії танцюристи житимуть до нового року, святкуватимуть його на роботі.

"У нас буде останній прямий ефір, останній гала-концерт саме 31 грудня. Так що я думаю, що бій курантів ми будемо зустрічати саме на майданчику", - підкреслила Шоптенко.

А от після нового року закохана парочка поїде до місцевого гірськолижного курорту Гудаурі. Повернутись до України Шоптенко і Дікусар планують, але коли це станеться, і самі не знають.

"Україна - наша батьківщина. І ми дуже не хотіли б виїжджати назавжди. Сподіваємося, що в Україні все буде добре і що ми будемо так само добре працювати в своїй рідній країні", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Шоптенко та Дікусар варять борщ у Тбілісі з місцевих спецій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі