середа, 17 квітня 2019 12:10

Сніжана Бабкіна розповіла, як триває її третя вагітність

Сніжана Бабкіна розповіла, як триває її третя вагітність
Фото: РБК-Україна

Сніжана Бабкіна показала помітно кругленький животик на новому фото.

На знімку, опублікованому в Instagram, жінка у світлій сукні-ночнушці стоіть боком до камери, склавши руки на грудях. Волосся Бабкіна підібрала у високий пучок. Судячи з усього, це кадр із фотосесії для глянцевого журналу, пише РБК-Україна.

У підписі до публікації дружина артиста розповіла, як проходить її третя вагітність.

"#бабкинывожиданиичуда Нам 30 тижнів! Ця моя третя вагітність. Політ відмінний. Ростемо не днями, а годинами. Із Артусиком мені був 21 рік, за всю вагітність набрала 7 кг. Із Веселинкою мені було 25 і +10 кг. Зараз із синочком уже +11 кг, але все ще попереду. Не можу сказати, що розслабилася і не думаю про це.. думаю.. думаю, що з липня мене чекає супер-силова йога. Усім нам Щастя і сил... бути щасливими", — написала Сніжана.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#бабкинывожиданиичуда ❤️ Нам 30 недель ! Эта моя третья беременность🤰🏻 Полёт отличный🚀 Растём не по дням, а по часам😉 С Артусиком мне был 21 год, за всю беременность я набрала 7 кг. С Веселинкой мне было 25 и +10 кг. Сейчас с сыночком уже +11кг 🤪, но всё ещё впереди 😂 Не могу сказать, что расслабилась и не думаю об этом.. думаю.. думаю, что с июля меня ждёт супер-силовая йога🧘🏻‍♀️ 💪🏻 Всем нам Счастья и сил .. быть Счастливыми💋 p.s. на мне нежность от @dsm_lingerie Фото by @v.kvitka #снежанабабкина

Публикация от snezhana_babkina (@snezhana_babkina)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабкін з дружиною приголомшили користувачів стійкою на руках

Підписники побажали зоряній парі щастя і здоров'я та закидали Бабкіну розчуленими коментарями: "Бабкіних повинно бути багато", "Вам би донечку ще)) ви така неймовірна, космічна пара", "Ви якась нереальна. Я думала +10 кг це мінімум при вагітності. Я 16 набрала в перший раз....)))", "Яка ви ніжна!", "Сніжано, ви прекрасні", "Неможливо не милуватися цією жінкою", "Щастя вам і здоров'я побільше", "Чарівна! Бережіть себе!", "Сніжано, ти неймовірно красива", "Як же вам личить це щастя!", "Сніжано, ви дуже глибока, мудра і красива! Захоплююся!", "Цнотливо і чудово! Вам йде вагітність! Ви така красива!"

Cпівак та учасник гурту 5'Nizza Сергій Бабкін готується вчетверте стати батьком. Його дружина Сніжана перебуває на 7 місяці вагітності.

Артист заявив про це на своїй сторінці в Instagram. До несподіваного зізнання Сергій Бабкін додав спільне фото, на якому видно округлий живіт Сніжани.

На знімку, зробленому для журналу Viva, співак позував у білій сорочці та штанях. А от Сніжана Бабкіна постала перед камерою у білому топі та спідниці, оголивши свій вагітний животик.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Бабкіна розповіла, як триває її третя вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі