середа, 28 квітня 2021 18:06

"Скільки платять?" - Решетнік зізнався, про що його найчастіше запитують
10

У 10-му випуску шоу "Де логіка?" змагалися співачка Надія Мейхер і телеведуча Надія Матвєєва проти ведучого Григорія Решетніка та хірурга, ТБ-експерта Валерія Ославського. Дві зіркові команди виборювали трофеї "Залізна логіка", розгадуючи загадки та ребуси в чотирьох раундах та фіналі. Усі вони на логіку, кмітливість, уважність та швидкість мислення.

За лаштунками шоу на "Новому каналі" зіркові учасники розповіли про найнелогічніші вчинки в житті.

"Свого часу найбільш нелогічним здавався мій переїзд до Києва. У мене була улюблена робота, власне житло, сталі стосунки, словом, усе гаразд. Я ж вирішила змінити все через цікаву пропозицію працювати в ранковому радіошоу без певних гарантій. Замість логіки, поклалася на інтуїцію і згодом не пошкодувала. А ще, до речі, нещодавно купила собі штатив для зйомок на телефон. Витрати логічні, а от дії – навпаки. Замість того, щоб розібратися, як пристрій влаштований, я вирішила перевірити, наскільки стійка тринога. Натиснула раз-другий і зламала. Нелогічні дії призвели до зрозумілих наслідків", - зізналася Матвєєва.

Ославський поділився, чому розчарувався в одній з марки телефонів.

У десятому випуску шоу "Де логіка?" змагалися співачка Надія Мейхер і телеведуча Надія Матвєєва проти ведучого Григорія Решетніка та лікаря-хірурга, ТБ-експерта Валерія Ославського
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ославський і Решетнік грали в команді під назвою "Шансів немає"
У десятому випуску шоу "Де логіка?" змагалися співачка Надія Мейхер і телеведуча Надія Матвєєва проти ведучого Григорія Решетніка та лікаря-хірурга, ТБ-експерта Валерія Ославського
Матвєєва і Мейхер грали разом у команді під назвою "Надія є"
Ославський і Решетнік грали в команді під назвою "Шансів немає"

"Я щороку купував "яблуко" – IPhone від Apple. Зупинився на 10-й моделі й більше цього не роблю. Це сталося після визнання того, що вони цілеспрямовано знижують потужність попередніх моделей з кожним оновленням. До речі, одночасно з 10-м IPhone купив китайський андроїд рівно вдесятеро дешевше. Обидва телефони працюють майже однаково за швидкістю і можливостями. Хіба що камера трохи слабша. Тому гонитву за новими моделями вважаю нелогічною. А питання з камерою вирішив, придбавши якісний фотоапарат", - розказав він.

Григорій Решетнік зауважив, що найчастіше на тренінгах студенти йому ставлять запитання: "Скільки платять на телебаченні?" та "А на "Холостяку" все правда, чи ні?".

Перед початком шоу кожна команда придумала собі назву. Жінки назвалися "Надія є", а чоловіки – "Шансів немає".

У першому раунді "Що спільного" вперед вирвалися чоловіки. Завданням було – знайти, що об'єднує три різні картинки.

Другий раунд "Третій зайвий" закінчився з рахунком 5:4 знову на користь чоловіків. У третьому "Плюс-мінус" учасники асоціативно поєднували чи роз'єднували дві картинки, аби вийшло щось третє. Раунд нарешті "взяли" жінки. Четвертий "Вгадай мене", де учасники вгадують з анімаційних роликів назви фільмів, мультфільмів та серіалів, приніс бал двом Надіям. Рахунок перед фіналом – 2:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дуже перегравав" - Решетнік розповів про початок своєї телевізійної кар'єри

У фінальному раунді, що має назву "Логічний пінг-понг", відгадували ребуси на спільну тематику. У цьому випуску шоу це були риби та морські жителі. І от стався прецедент – однаковий рахунок 12:12. Тож вперше за сезон шоу призи-гирі "Залізна логіка" отримали обидві зіркові команди.

У дев'ятому випуску інтелектуально-розважального шоу "Де логіка?" змагалися ведучі Леся Нікітюк та Міла Єремєєва проти гурту Kadnay – Дмитра Кадная та Філіпа Коляденка. За правилами проєкту, дві команди змагаються за призи "Залізна логіка", розгадуючи загадки та ребуси на логіку, кмітливість, швидкість мислення та обізнаність у різних сферах.

Зараз ви читаєте новину «"Скільки платять?" - Решетнік зізнався, про що його найчастіше запитують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі