неділя, 21 жовтня 2018 10:41

Схуднення Сенічкіна та експрес-весілля Цибульської: зміни у житті учасників "Танців з зірками"
20

Руслан Сенічкін та Яна Цибульська
Фото: Прес-служба
Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін та Яна Цибульська
Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін та Яна Цибульська

Нещодавно на презентації нового сезону проекту "Світ навиворіт" побували учасники "Танців з зірками" Руслан Сенечкін та його партнерка за проектом Яна Цибульська. На питання Gazeta.ua, як знаходять час на світські виходи між ефірами, відповіли, що з дев'ятої ранку до третьої дня провели "коротеньку" репетицію, а потім і на вечірку можна.

Зазвичай, ділиться танцівниця Яна Цибульська, вони тренуються по 4 години, довше, коли ставлять номер. А часом вистачає і дві години. Важливо не перепрацювати, щоб сил вистачило йти вперед.

"Танці, я зрозумів, це – жорсткий спорт. Люди, які займаються цим професійно, вони надлюди, адже здається, що літають, як метелики. Але, щоб так злітати, треба працювати не один день по 6 годин. Відточувати певні рухи. Коли я почав танцювати, занурюватися у інші стилі танцю, це для мене справжнє відкриття", - ділиться телеведучий Руслан Сенічкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудлий Павло Зібров та секс-символ з США: "Танці з зірками" презентували новий сезон

Ведучий протягом проекту втратив чимало зайвих кілограмів, хоча, запевняє, в їжі себе не обмежує.

"Більше 17 кілограмів скинув за останні три місяці, безумовно завдяки танцям, але паралельно займався у спортзалі, адже треба робити підтримки. Тож качаю ноги, руки, прес. До того ж бігаю до 3 км вгору. Коли репетиція закінчується о 22 годині, їду до дому без сил, тому що треба готуватися до роботи на наступний день", - ділиться Сенічкін.

Причиною зайвої ваги у минулому, за словами зірки, був неправильний режим харчування.

Автор: Прес-служба
  Руслан Сенічкін та Яна Цибульська
Руслан Сенічкін та Яна Цибульська

"До "Танців" намагався дотримуватися певної методики відомого дієтолога Наталії Самойленко, яка підібрала мені певну схему раціону, але після посилених репетицій, можу сказати, що їм що хочу і коли хочу, ні в чому себе не обмежую. Адже, якщо буду відмовляти в їжі, то просто впаду з ніг. Не їм шкідливої їжі: смаженого та копченого, просто не хочеться. Ніколи цим зловживав. Зайва вага була причиною того, що я не виглядав неестетично. У мене був ненормований робочий день, не правильний графік харчування, а танці, спорт роблять свою справу, - говорить Сенічкін і додає, що зробить паузу у танцях після закінчення шоу, - після проекту візьму паузу відпочим, адже треба увійти у робочий ритм, у мене назбиралося чимало забов'язань по роботі і треба все виконати. Але я вже запитав Яну про ціну на її приватні уроки".

Яна Цибульська не менш активне веде життя, ніж її партнер. Танцівниця навіть встигла вийти заміж кілька днів тому. Зі своїм чоловіком, теж танцівником Дмитром Жуком, зіграла весілля не пишне, але символічне.

Чому вирішили відмовитись від звичного весілля, про яке мріють дівчата з дитинства?

Не хотілося суперпишних весіль, ми давно цю дату придивились. Нам подобається 18.10.18, щось в цьому є. Жовтень, до того ж був сонячний і теплий, ми хотіли ним скористатися. Хоча обручки давно замовили. Всіх гостей запросили за день до весілля, щоб ненапряжно було та весело. Потім всі пішли на обід і це був найнезабутніший день мого життя. Мама питала: чому я не хочу пишних суконь, а я її кажу: "Мама, ти дивишся "Танці з зірками", я на кожному ефірі: принцеса, лиса-Аліса! У мене були найгарніші, найсексуальніші сукні, тому хотілося чогось душевного, все було тільки для нас, просто у кросівках розписалися.

Автор: Прес-служба
  Руслан Сенічкін та Яна Цибульська
Руслан Сенічкін та Яна Цибульська
Я вірю у цифри

Дата весілля символічна. Вірите у прикмети?

Я за день можу кілька разів натикатися на одні й ті самі цифри, тому 18.18 – в цьому щось є. Я вірю у цифри. Також 8 – це сильна цифра, безкінечність, астролог мені казала, що це моє число.

Після появи у шоу, люди на вулицях почали пізнавати?

Не завжди, Я очікувала, що кожний третій буде підходити, але приємно коли хтось підходить. Мені написала у Інстаграм одна дівчина, що хотіла підійти, але не наважилась. Я відповіла, що дуже буду рада спілкуванню. І от так співпало, що в день мого весілля вона випадково знову мене зустріла.

А самі наважувались підходити до зіркових особистостей?

Я завжди у дитинстві дуже соромилася підходити, дуже бережу особистий простір і думаю, що вриваюся в нього з особистим проханням. Тому можу просто захоплюватися, писати компліменти. Особисто сама ні до кого не підходила.

Весільного танцю не було, це був експромт

З чоловіком поза роботою багато танцюєте? Адже у вас і танцю весільного навіть не було?

Весільного танцю не було, це був експромт. Замість стандартної музики включили пісню Джастіна Тімберлейка. Коли нас питають, чи ходимо ми у клуб танцювати, я відповідаю: "це, як запитати у вокаліста, чи ходить він співати у караоке? Він скаже ні – адже, хочеться відпочивати від професії. Часто влаштовуємо з друзями танцівниками джем, коли веселимося у танці разом.

Автор: Прес-служба
  Руслан Сенічкін та Яна Цибульська
Руслан Сенічкін та Яна Цибульська

Ви з Русланом пройшли більшість ефірів. Що відчуваєте майже на фініші?

Приємна впевненість. Я дуже пишаюсь Русланом. Ми не думали , що далеко пройдемо в ефірах. Вже хвилювання пропало, а залишилось лише бажання ділитися з глядачами позитивними емоціями та натхненням.

Цього року через травму випали з проекту кілька учасників: Слава Камінська та Оксана Марченко. Замість останньої у проект повернули іншу пару.

Минулого року у "Танцях з зірками" перемогла Наталя Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «Схуднення Сенічкіна та експрес-весілля Цибульської: зміни у житті учасників "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі