четвер, 05 листопада 2020 16:48

"Схуд на 10 кг" - Олег Винник розповів, як почувається після хвороби

"Схуд на 10 кг" - Олег Винник розповів, як почувається після хвороби
Зараз музикант працює над новими композиціями. Фото: надане піар-агентом артиста

Співак Олег Винник і його партнерка в шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко прикрасили обкладинку глянцю Viva. Яким для співака був танцювальний марафон, як музикант почувається після коронавіруса, він розповів в інтерв'ю.

"Я ніколи не гнався за перемогою, просто ставив перед собою нові завдання. Коли ми вперше поспілкувалися з Оленою Шоптенко, трохи порепетирували, вона дала зрозуміти, що я зможу проявити себе в проєкті. Звичайно, від ефіру до ефіру амбіції зростають. Але на шляху можуть траплятися непередбачені речі, наприклад, коронавірус. Чесно кажучи, коли я захворів, то нудьгував по паркету", - з посмішкою згадує танцювальне шоу виконавець.

Разом з тим, артист повідомив, що почувається здоровим. Тільки здатність відчувати запахи і смак їжі ще повністю не відновилася. Але це не єдине, що нагадує йому про коронавірус.

"Виникли почуття, яких раніше не було. Наприклад, я почав по-іншому відчувати своє тіло. М'язи стали набагато легше. За час участі в "Танцях з зірками" і в період хвороби я втратив 10 кг", - зазначив Олег Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками" 2020: хто залишив шоу

Зараз музикант працює над новими композиціями.

У 7-ому прямому ефірі "Танців з зірками" Олег Винник повідомив про своє рішення не повертатися на паркет. Співак розповів, що 7 жовтня, здав ПЛР-тест на COVID-19 і аналізи крові, за результатами яких стало відомо, що хвороба відступила. А також подякував шанувальникам і глядачам танцювального шоу, які підтримали його і чекали повернення в проєкт.

Зараз ви читаєте новину «"Схуд на 10 кг" - Олег Винник розповів, як почувається після хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі