субота, 21 грудня 2013 10:00

Сергій Звєрєв розповів про новорічні плани

Автор: фото: tsn.ua
 

Сергій Звєрєв днями у Києві знімав новорічний кліп, у інтерв'ю кореспондентам ТСН Особливе на телеканалі 1+1 він розповів про плани на святкування Нового року. Стиліст говорить, що на свята отримав 2 пропозиції виступити на корпоративах, але скоріше за все він залишиться вдома з рідними.

"Я скучив за домашніми святами, коли ми разом були. Ми останній раз святкували разом Новий рік, коли Сергію було 8 років", - говорить стиліст про свого сина Сергія.

З подарунками до свята Сергій Звєрєв визначився: одяг для дорослих, іграшки для дітей. Подарунки зірка купує закордоном і намагається підбирати такі, щоб в них була необхідність. Непотрібні речі сам не дарує і не приймає від інших.

"Я всіх попереджаю, якщо ви хочете здивувати когось і купити подарунки, які будуть необхідні потім, треба купувати заздалегідь. Не люблю заздалегідь некорисні предмети, тому я знаю, що потрібно і купую що необхідно", - говорить Сергій Звєрєв.

Після прогулянок по київським барикадам зірка знає, яке бажання загадає у новорічну ніч.

"У такий важкий час треба бути разом, менше всього хочеться кровопролиття, щоб страждали люди", - говорить Сергій Звєрєв.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Звєрєв розповів про новорічні плани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі