субота, 15 листопада 2014 19:17

Сергій Лазарєв розповів про ув'язнення брата

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Днями брат співака Сергія Лазарєва вийшов з в'язниці, у чоловіка чотири роки тому знайшли героїн. У ексклюзивному інтерв'ю в передачі "Світське життя" Сергій Лазарєв розповів, що ця ситуація для нього була уроком.

"Оберт наркотиків, про який говорили і так активно піарили - це неправильна інформація, за вживання і зберігання. Сталася така історія у нашій родині, це велика трагедія. я вперше говорю про це. Людина жертва, єдиний, кому він робить погано це він сам. Допомагав як міг. Я робив все від себе залежне, щоб витягнути, врятувати, поставити мозок на місце, але я не можу поставити власну голову іншому. Я впевнений це буде урок для нього у житті - для мене точно, для мне приклад у житті особистісний. Я ніколи не пробував наркотиків, до алкоголю ставлюся спокійно, я не курю. Я сподіваюсь для багатьох це урок, що потрапляють всі. У шоу-бізнесі багато хто вживає наркотик і багато кому це сходить з рук", - говорить Сергій Лазарєв.

Після того як брат потрапив під суд, від співака багато хто відсторонився серед його друзів, але колишній колега за гуртом Smash Влад Топалов, який в минулому теж мав проблеми з наркотиками, одним з перших запропонував допомогу.

"Влад, коли дізнався, що сталося з братом подзвонив і запитав: "чим я можу допомогти?". Я йому дуже за це вдячний, а взагалі мало з людей, хто подзвонив і запитав чим може допомогти, всі відсторонилися. І нехай це буде уроком для багатьох і першу чергу для мого брата. Коли він вийде і я сподіваюсь його життя складеться вдало, на нього чекає донька у нього буде все в житті добре якщо він сам собіі захоче", - сказав співак.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Лазарєв розповів про ув'язнення брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі