неділя, 27 жовтня 2019 20:12

Сергій Бабкін розповів про духовні практики в сім'ї

Актор і співак Сергій Бабкін може стати на голову й сісти в позу лотоса. Це показав у програмі "Діти проти зірок" на Новому каналі.

За лаштунками шоу розповів Gazeta.ua, як у нього в родині з'явилася любов до духовних практик.

Автор: пресс-служба Нового каналу
  Сергій Бабкін  може стати на голову й сісти в позу лотоса
Сергій Бабкін може стати на голову й сісти в позу лотоса

У програмі ви змагаєтеся в індивідуальному батлі з йоги. Звідки у вас захоплення нею?

Чотири роки тому ми прийшли до Андрія – нашого тренера з йоги, щоб, як нам тоді здавалося, просто позайматися і покращити здоров'я: спину, шию, хребет, поперек. Через півроку ми втягнулися так, що з головою "пірнули" в йогу, в звільнення думок, у медитацію. Тепер не уявляємо свого життя без неї.

Ви займаєтеся йогою разом із дружиною Сніжаною. Ваші діти теж беруть участь у заняттях чи поки що не виявляють інтересу?

Ні, поки що наші діти не займаються йогою. Вони бували з нами на заняттях, але для них це більше гімнастика.

Чим ще займаєтеся у вільний час?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя Бабкіних показали фото з новонародженим сином

Є багато різних речей, які я одночасно можу і не можу назвати хобі. Наприклад, я дуже люблю велосипед, і у вільний час багато катаюся. Ставлюся до цього серйозно: надягаю спецодяг – велосипедки, каску, окуляри, рукавички. І жену на велосипеді кудись далеко. Ще я люблю фотографувати. Радше як пейзажист, ніж портретист. Подобається знімати місця з певною атмосферою. Потім я обов'язково обробляю фото, щось додаю.

Чим вразили маленькі учасники шоу?

Запам'яталася дівчинка, яка також займається йогою. І це не лише через круті асани, які вона показувала. Найголовніше те, що вона була дуже жвавою, живою, натуральною, гарячою, артистичною, з викликом, нашою за духом. Дуже вразила, вона крута і нагадала мою доньку за своїм темпераментом.

Після зйомок ви вирішили для себе, хто крутіший: малі чи дорослі?

В принципі знаю, що діти значно крутіші за дорослих не лише в конкурсі, а й у житті! Адже вони не припиняють дивуватися, не перестають грати, вони живі, справжні, дуже добрі та відкриті.

Програму "Діти проти зірок" транслюють щосереди о 19:00 на Новому каналі.

Український співак і музикант Сергій Бабкін, який нещодавно втретє став батьком, поділився знімком із сином у мережі. На фото Бабкін-старший грає на гітарі. У цей час новонароджений син Єлісей лежить у візочку.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бабкін розповів про духовні практики в сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі