вівторок, 14 лютого 2017 16:30

Родина змусила Кайлі Міноуг покинути бойфренда

Родина змусила Кайлі Міноуг покинути бойфренда
Reuters

Кайлі Міноуг і її наречений Джошуа Сасс розлучилися після того, як сім'я поставила зірці ультиматум. Після різдва рідні і близькі знаменитості змусили її вибирати між ними і бойфрендом, адже 29-річний британський актор відразу не сподобався сім'ї співачки.

Інсайдер розповів, що сестрі Кайлі, Данні Міноуг, вдалося "дізнатися гірку правду про Джошуа".

"Члени сім'ї розповіли про це Кайлі, і їй довелося скасувати весілля. Вони натиснули на неї", - говорить джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна Кайлі Міноуг знялася в нічній сорочці в ліжку

Батьки співачки, Рон і Керол, були сильно стурбовані тим, що молодий актор намагався нажитися на славі їх дочки. Крім того, Данні відразу не злюбила Джошуа, що стало причиною її розладу з сестрою. В кінцевому підсумку, в Різдво, Кайлі Міноуг кинула бойфренда і він повернувся до батьків.

Минулого місяця Кайлі опублікувала пост в Instagram, в якому подякувала прихильникам за підтримку і підтвердила новини про її розставання з актором. Після цього на одному з австралійських ток-шоу репортер і друг сім'ї Пітер Форд зазначив, що Данні Міноуг дізналася про деякі скелети в шафі нареченого її сестри.

"Данні як собака-нюхач. Вона відразу розкусить будь-якого, тим більше, що Джошуа їй не подобався", - сказав журналіст.

На користь цього розриву свідчить ще й те, що за кілька тижнів після заручин очевидці помітили, як актор фліртує з невідомою жінкою. Крім того, таблоїди з'ясували, що Сасс брехав, коли розповідав, що вони з Кайлі познайомилися на зйомках серіалу "Галавант": насправді ж британець задовго до цього дізнався, в якому готелі зупинилася Міноуг і заселився туди спеціально, щоб познайомитися з нею. Про це раніше розповів актор Вінні Джонс, який був в курсі підступних планів свого колеги по серіалу "Галавант".

Зараз ви читаєте новину «Родина змусила Кайлі Міноуг покинути бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі