субота, 08 серпня 2009 13:29

Сім"я Майкла Джексона визначилася з місцем його поховання

Сім"я Майкла Джексона визначилася з місцем його поховання

Сім"я Майкла Джексона, який раптово помер 25 червня, визначилася з місцем його поховання.

Як очікується, виконавець буде похований на цвинтарі Forest Lawn в Лос-Анджелесі. Проте дата проведення похоронів до цих пір не називається.

Родичі "короля поп-музики" почали сперечатися з приводу місця його поховання відразу після церемонії прощання зі співаком, яка пройшла 7 липня в будівлі спортивного комплексу Staples Center. Мати Джексона, Кетрін, наполягала на тому, щоб похорони пройшли на кладовищі Forest Lawn. Проте батько і один з братів співака, Джермейн хотіли б, щоб могила знаходилася на території ранчо Neverland, що належало йому.

Проте, мати Джексона виступила категорично проти цієї пропозиції, заявивши, що "Майкл пообіцяв собі ніколи не повертатися в маєток". За словами Кетрін Джексон, її син не хотів мати з Neverland нічого спільного після того, як завершилися слухання щодо звинувачення "короля поп-музики" в домаганні до малолітніх.

На початку липня джерело близьке до сім"ї Джексонів висловило припущення про те, що пропозиція батька і брата співака поховати його на території Neverland пов"язана з їх бажанням заробити на славі поп-артиста і після його смерті. Нібито вони збиралися пускати прихильників співака до його могили за певну плату.

10 липня стало відомо, що засновник звукозаписного лейблу Motown Бері Горді запропонував родичам Джексона тимчасову альтернативу і дозволив їм розмістити труну з тілом співака в склепі, що належить йому, на кладовищі Forest Lawn. Передбачалося, що сім"я виконавця зможе забрати труну, як тільки визначиться з місцем поховання. За деякими даними, труна як і раніше знаходиться в усипальні.

Напередодні рідні Джексона попросили провести третій розтин його тіла, оскільки не були задоволені результатами двох попередніх експертиз. Проте, 7 серпня стало відомо, що це неможливо - до такого висновку прийшов патологоанатом Пів Глайнікі (Paul Gliniecki), що оглянув тіло Джексона.

Причина смерті Майкла Джексона, який помер у віці 50 років, до цих пір не названа. Після смерті співака було оголошено, що для з"ясування обставин смерті у фахівців може піти від шести до восьми тижнів. За однією з версій, серце співака могло зупинитися після ін"єкції сильнодіючого препарату пропофолу. Проте поки ця інформація не знайшла підтвердження.

За матеріалом Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Сім"я Майкла Джексона визначилася з місцем його поховання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі