вівторок, 19 жовтня 2010 08:56

Селін Діон поклали до лікарні для кесаревого розтину

Селін Діон поклали до лікарні для кесаревого розтину

Співачку Селін Діон поклали в лікарню у Флориді, щоб підготувати до народження близнят, повідомляє AP.

Як пояснив офіційний представник 42-річної зірки, "госпіталізація - стандартна міра в подібній ситуації, особливо якщо мова йде про двійнят. Пацієнтці слід знаходитися в безпосередній близькості від лікарів, щоб у будь-який момент була можливість скористатися клінічним устаткуванням".

Він підкреслив, що йдеться про планову госпіталізацію і про плановий кесаревий розтин, призначений на перший тиждень листопада.

У Діон та її чоловіка, 68-річного продюсера Рене Анжеліла, є 9-річний син Рене Шарль, проте вони дуже давно хотіли завести ще одну дитину. Для цього довелося вдатися до процедури екстракорпорального запліднення, яка дала результат тільки з шостої спроби. Тепер співачці належить народити двох хлопчиків.

Селін Діон народилася в Канаді. Своїм успіхом вона зобов'язана саме Анжелілу, який став її першим продюсером. В середині 1980-х вона увійшла до списку 30 американських виконавців, котрі найбільше продавалися, її записи розійшлися по світу тиражем більше 200 мільйонів дисків. Пік популярності Діон припав на середину 1990-х. Після народження Рене Шарля в 2001 році співачка зробила перерву в кар'єрі і повернулася на сцену тільки в 2007 році.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Селін Діон поклали до лікарні для кесаревого розтину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі