вівторок, 20 березня 2018 22:25

Селена Гомес відповіла на критику стосовно своєї фігури
12

Селена Гомес піддалася критиці з боку хейтерів за те, що набрала зайву вагу, а деякі навіть запідозрили артистку, яка помітно погладшала в вагітності. Селена мовчати не стала і опублікувала в своєму Instagram емоційне повідомлення, яке адресувала всім критикам її зовнішнього вигляду.

"Бути одержимим фізичним досконалістю, до якої, немов потрапляючи в пастку, прагнуть всі сучасні жінки, - це міф про красу. Це нескінченне коло безвиході і ненависті до себе. Вони намагаються слідувати немислимому визначенню бездоганної краси, яке прийнято в суспільстві. А я вибираю турботу про себе, тому що я не хочу нікому нічого доводити ", - написала Селена і опублікувала відеоролик, де видно, як вона весело проводить час з друзями і, здається, зовсім не переживає через свій зовнішній вигляд.

Причина ж зайвої ваги зірки, швидше за все, криється в її хвороби - Селені кілька років тому діагностували червоний вовчак. При такому діагнозі коливання ваги - явище досить часте. Восени співачці зробили операцію з пересадки нирки (її Селені пожертвувала близька подруга Франсія Райса), про що вона детально розповіла в своєму Instagram і навіть продемонструвала шрам, що залишився на її тілі після хірургічного втручання. Тих, хто співачку підтримав , виявилося дуже багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селена Гомес вразила розповнілою фігурою в бікіні

"Спасибі, що надихаєш! Ми пишаємося тобою", - пишуть її шанувальники в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Селена Гомес відповіла на критику стосовно своєї фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі