середа, 04 липня 2012 18:22

Саті Казанова показала весільну сукню

Відома виконавиця Саті Казанова показала весільну сукню. Вбрання артистки є унікальним - воно зроблене з квітів білої лілії. Популярна співачка зізналася, що мріє про створення сім'ї.

Саті Казанова, яку постійно з кимось зводять і розводять, здивувала своїх численних шанувальників несподіваною фотографією самої себе у весільній сукні. Однак популярна співачка прямо повідомила, що знімок зроблений на нещодавно минулому світському заході, де її попросили взяти участь в якості моделі. У результаті молода виконавиця не змогла втриматися від спокуси приміряти весільну сукню, та ще й таку унікальну - зроблену з бутонів білих лілій.

Співачка навіть пожартувала у своєму мікроблозі: "Спасибі, що прийшли "на моє весілля"!" Мабуть, під враженням від такого урочистого вбрання виконавиця зробила зізнання: "А я от завагітніти хочу! :-) Не заради самої вагітності, як розумієте ... Сім'ю хочу, тепла, уютааа ;)" Незважаючи на те що Саті Казанова категорично не розповідає нічого про своє особисте життя, світські хронікери раз у раз приписують їй романи з різними бізнесменами або знаменитостями.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Фотографи розгледіли у Саті Казанової вагітний живіт

Наприклад, зараз ходять наполегливі чутки, що Саті Казанова зустрічається з програмним директором "Російського радіо" 35-річним Романом Ємельяновим. Приводом послужили кадри папараці, які примудрилися на одному з кінопоказів застати популярну співачку в компанії Ємельянова. Нібито в темряві кінозалу молоді люди мило базікали і поводили себе як закохані, тому журналісти тут же приписали парі пристрасний роман, через який нібито Ємельянов розлучився зі своєю третьою дружиною.

Навіть з'явилося інтерв'ю якоїсь близької подруги Саті Казановою Світлани, яка розповіла: "Рома постійно перекидається з Саті есемесками, та й у Twitter особливо не приховують своїх ніжних стосунків - постійно фліртують один з одним. Щоравда, багато хто цього не помічають, бо Рома так спілкується з багатьма дівчатами. Вони до нього так і горнуться, особливо молоді співачки. Адже саме він може посприяти розкручуванню їхніх пісень на радіо".

І якщо про роман з Ємельяновим Саті Казанова зберігає гробове мовчання, то сам Роман у одному інтерв'ю повідомив: "Вона мила дівчина, дуже мені подобається. "І, чорт забирай, чому б і ні?" - думаю я іноді. Але ми обидва так захоплені роботою, що часто не знаходимо навіть часу просто кави разом попити. Я іноді по 20 годин на добу працюю. Так що поки більше спілкуємося есемесками".

Зараз ви читаєте новину «Саті Казанова показала весільну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі