пʼятниця, 18 листопада 2016 18:34

Зйомки у "Грі престолів" допоможуть Ліні Гіді відстояти сина у суді

Зйомки у "Грі престолів" допоможуть Ліні Гіді відстояти сина у суді

Зірка "Гри престолів" Ліна Гіді, яка грає Серсею Ланністер, надала лист від виконавчого продюсера "Гри престолів" про те, що має залишитися у Великобританії, аби завершити зйомки у проекті.

Ліна судиться з колишнім чоловіком Пітером Логреном за право опіки над їхнім 6-ти річним сином Віллі. Хлопчик мав жити з батьком у Сполучених Штатах, але Ліна забрала його до Великобританії, де знімається у серіалі. Коли прийшов час Віллі йти до школи, зірка відмовилась віддавати його колишньому, мотивуючи, що в США погана освіта і він навчатиметься у Великобританії.

Пітер Логрен намагається повернути сина через суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зірки "Гри престолів" хочуть забрати дитину

Згідно з законом, Ліна може брати сина до Великобританії лише, коли працює. Пітер вимагає, щоб його колишня дружина перестала зніматися і повернула йому Віллі. Зірка "Гри престолів" отримала від творців проекту лист, в якому написано, що вона може знадобитися на зйомках до лютого 2017 року.

Екс-чоловік Ліни вже не бачив сина 3 місяці.

Зараз ви читаєте новину «Зйомки у "Грі престолів" допоможуть Ліні Гіді відстояти сина у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі