четвер, 20 червня 2019 22:45

Ріанна пожалілась на нові груди

Автор: Splash News
  Ріанна пожалілась на великі груди
Ріанна пожалілась на великі груди

Нещодавно барбадоська співачка Ріанна приголомшила стильним виходом у темно-зеленому комбінезоні у клітинку. Відкритий верх продемонстрував пишний бюст знаменитості.

"Я маю груди, яких ніколи не мала до цього. Інколи я не знаю, як спати. Це виклик навіть підібрати одяг", - прокоментувала Ріанна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona alyona показала пишну фігуру на пляжі

Шанувальниці підтримують вибір співачки не наслідувати модельні стандарти, натомість пропагуючи пишні форми. Через особистий вигляд Ріанни американки звертають увагу і на білизну, яку вона створює.

"Жінки отримують персональні комплекти під їхні розміри, але мені подобається, як вони виглядають мені чи дівчатах з пишними формами", - додала зірка.

Британська співачка 31-річна Адель скинула вагу за допомогою занять пілатесом. Своїми результатами похвалилась на новому знімку з гуртом The Spice Girls. Користувачі стверджують, що так на артистку вплинуло розлучення із Саймоном Конекі після 3 років шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна пожалілась на нові груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі