четвер, 19 серпня 2010 15:58

"Півруки входить в анус, але партнерові добре" - Монро

Травесті-діва Монро у відвертому інтерв'ю "E-motion" зізналась, що сексом вона займається не так вже й часто.

"Напевно, не так часто, як мені хотілося б, тому що а) я зазвичай зайнята, б) дивися "а". Після стомлюючої роботи хочеться змити макіяж, зробити маску та лягти спати, попередньо поївши "Грецького" салату", - поділилась зірка.

При цьому, як запевнила артистка, сексу з жінкою у неї не було ніколи.

"Так, це правда! У мене ніколи не було сексу з жінкою і не буде, бо я не хочу, мені це нецікаво", - зізналась Монро.

Тим не менш, за словами травесті, жінки регулярно пропонують їй секс, особливо, коли нап'ються.

"Мені здається, вони все-таки прагнуть сексу з чоловіком в образі Монро. Гадаю, це дуже складна рольова гра. Такі пропозиції я ігнорую і красиво з них з'їжджаю, кажу: "Дівчатка, давайте вип'ємо, так значно цікавіше, навіщо влаштовувати еротичну гру під назвою "Дівчинка з сюрпризом", - розповіла артистка.

Секс на "п'ятірку" травесті-діва бачить так: "Це спонтанний секс із чоловіком, якого ти знаєш хвилин десь 40. Виникла хімічна реакція, в результаті якої ви опиняєтесь у готелі Hyatt, а через півгодини я п'ю охолоджене шампанське, а він викликає таксі. Секс на "п'ятірочку" надзвичайно пристрасний, стрімкий і смачний, як сезонні персики. Головне - запобіжні засоби".

Причому, як зізналася Монро, розмір статевого члена партнера теж має значення.

"Має! Великі "прилади" - це не завжди практично і доречно, бо вони завдають багато болісних відчуттів, від яких не врятує навіть змазка з охолоджувальним ментоловим смаком. Я вважаю, 18 см цілком достатньо", - зауважила вона.

"Я, певна річ, з лінійкою не стою, усе залежить від відчуттів. Навіть якщо у партнера буде 14-15 см, можна так пристосуватися або налаштуватись, що в результаті отримаєш максимальну кількість оргазмів", - впевнена тусовщиця.

Як розповідає Монро, її секс-партнери часто-густо комплексують у неї в ліжку.

"Регулярно таке трапляється, оскільки я доволі відома публічна персона, тому всі чоловіки, які падають зі мною в горизонталь, соромляться роздягнутися. Я - баба дуже смілива, легко можу оголитися, я нічого не соромлюся", - наголосила травесті.

"Взагалі, треба любити своє тіло, але при цьому визнавати, коли в тебе дупа відвисла або живіт не в кубиках. У сексі важлива емоція, важливий настрій, відчуття єдиного цілого", - зауважила вона.

На думку Монро, якщо є пристрасть, секс буде значно яскравішим, ніж якщо є лише любов.

"Улюблена поза - догі-стайл, дуже красиво звучить, по-нашому "раком". Ерогенні зони - шия та хребет. Якщо чоловік уміло проведе по спині від лопаток до куприка, я заведуся з півоберту", - зізналася тусовщиця.

Водночас у сексі Монро, як вона каже, гіпотетично може уявити все, спокійно реагуючи на різні сексуальні уподобання. Однак вона проти педофілії та зоофілії.

"А загалом вважаю, якщо людям удвох добре і вони займаються цим не на Майдані Незалежності у день Києва, то можна спробувати все. Я, приміром, знаю людей, які обожнюють анальний фістинг - уявляєте, півруки входить в анус, але партнерові добре", - каже Монро.

Окрім того, травесті не приховує, що регулярно навідується до секс-шопів.

"На жаль, у свідомості багатьох людей секс-шоп асоціюється виключно з продажем вібраторів. Справжній секс-маркет - це розмаїття товарів інтимного характеру: білизна, сувеніри, іграшки, аксесуари, взуття й, звісно ж, вібратори, фалоімітатори, анальні пробки, вагінальні кульки та багато іншого", - поділилась вона.

За словами травесті, вона вивчила весь асортимент, представлений у київських секс-шопах, і прекрасно на ньому знається.

"У мене є один вібратор (18х4) із трьома швидкостями, що повністю імітує чоловічий статевий орган. Не можу сказати, що часто ним користуюся, але якщо стає нудно, розважаюся", - зізналась Монро.

Зараз ви читаєте новину «"Півруки входить в анус, але партнерові добре" - Монро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі