неділя, 13 жовтня 2013 02:00

Пугачова зізналася, що хоче встигнути побачити, ким стануть її діти, коли виростуть

Пугачова зізналася, що хоче встигнути побачити, ким стануть її діти, коли виростуть
Фото: vidomosti-ua.com

Російська співачка Алла Пугачова мріє, щоб її діти росли здоровими і щасливими.

"Я зараз мрію про здоров'я своїх дітей, про здоров'я свого чоловіка Максима і про те, щоб ми разом могли виростити своїх дітей. Я дуже щаслива, чого і всім бажаю", - сказала Пугачова, що стала матір'ю двійнят, в інтерв'ю програмі "Час" на Першому каналі.

Вона зізналася, що тільки зараз стала відчувати себе матір'ю. "Я дуже хотіла б, щоб вони виросли хорошими людьми, щоб я встигла побачити, що з них вийде, щоб вони стали розумненькими, красивими і освіченими людьми" , - підкреслила Пугачова.

За її словами, вона годує своїх двійнят через кожні три години, купає. "Те, що я хотіла, те, про що мріяла всі ці роки, відбулося. Я дуже хотіла ще дітей", - зізналася співачка. За її словами, до цього (до народження дітей) вона йшла довго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Діти Пугачової житимуть у страху" - психолог

"У мене молодий чоловік, і одного разу я зізналася йому, що ми можемо мати потомство. Ми цього дуже хотіли. І він був дуже щасливий, коли я розповіла про те, що свого часу заморозила свої яйцеклітини", - розповіла Пугачова. За її словами, вона відчуває вдячність до сурогатної матері, котра виносила їх спільних дітей. "Я поважаю донорів, які здають свою кров, і поважаю і вдячна сурогатній матері", - пояснила Пугачова.

За її словами, вона дуже хвилювалася в той момент, коли малюки з'являлися на світ. Але тепер все позаду.

"Сьогодні все моє життя пронизане тим, що я бачу, моїми дітьми. І я сподіваюся тільки на добрих людей і на добре ставлення до мене і до моїх дітей", - сказала Пугачова.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова зізналася, що хоче встигнути побачити, ким стануть її діти, коли виростуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі