четвер, 10 травня 2018 11:27

Прозорі декольте та "голі" сукні: зірки вразили образами на Каннському кінофестивалі
26

Талія Сторм
Фото: Reuters
Талія Сторм
Талія Сторм
Крістофер Вальтц

На Каннському кінофестивалі зібралися зірки світового кіно. Вчора пройшла прем'єра не тільки фільму Кирила Серебренникова "Літо", але і картини іншого режисера - "Судного дня" (Yomeddine) А. Б. Шоки, що бере участь в основному конкурсі кіноогляду.

На червону доріжку вийшли Джуліанна Мур, Крістоф Вальц і багато інших знаменитостей. Головною зіркою вечора стала Ірина Шейк, яка посміхалася перед фотографами в пишній чорній сукні з глибоким декольте. Цього разу супермодель була без свого коханого Бредлі Купера.

На червоній доріжці таже з'явилися гості у відвертих нарядах: діджей Шантель Джеффріс скопіювала стиль Кім Кардаш'ян, прийшовши в прозорому костюмі, а молода співачка Талія Шторм, вбралася в "голу" сукню. Співачка Shy'm, як і деякі інші гості, віддала перевагу прозорому декольте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголені і відомі: зіркові нащадки перевершують батьків у фотосесіях "ню"

Дебютна картина єгипетського режисера А. Б. Шоки "Судний день" розповідає про коптського прокаженого і його учня-сироту, які залишають лепрозорій і відправляються в подорож по Єгипту, щоб дізнатися, що залишилося від їхніх сімей.

Зараз ви читаєте новину «Прозорі декольте та "голі" сукні: зірки вразили образами на Каннському кінофестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі