вівторок, 29 травня 2018 17:09

Принц Гаррі та Меган Маркл змінили маршрут весільної подорожі

Принц Гаррі та Меган Маркл змінили маршрут весільної подорожі
Принц Гаррі та Меган Маркл вирушать на відпочинок у Канаду Фото: Reuters

Герцог і герцогиня Сассекські змінили маршрут своєї весільної подорожі, повідомляє TMZ. Незадовго до весілля принца Гаррі і Меган Маркл інсайдери запевняли, що молодята проведуть медовий місяць в Намібії, де зупиняться в апартаментах, розташованих в безпосередній близькості від дикої природи.

Згідно зі свіжими даними, подружжя готується виїхати в Канаду, де будуть насолоджуватися самотою в готелі Fairmont Jasper Park Lodge в провінції Альберта на заході країни. Західні ЗМІ називають його "самим нудним курортом в світі", але, схоже, саме спокою, а не яскравих вражень, шукають Меган і Гаррі після грандіозного торжества.

Для Меган і Гаррі приготований будиночок з шістьма спальнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКЕ: Кейт Міддлтон економить на одязі для своїх молодших дітей

"Найвищий комфорт присутній в кожній деталі розкішних спалень, закритих веранд і їдальні з кам'яним каміном", - так описані апартаменти на сайті готелю. До речі кажучи, в 2005 році в ному зупинялися королева Єлизавета II і принц Філіпп, а в 1939 там були король Георг VI і королева Єлизавета I.

Принц Гаррі і Меган Маркл зіграли весілля 19 травня. На церемонії з родичів нареченої була присутня лише її мама, а також колеги по серіалу "Форс-мажори".

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі та Меган Маркл змінили маршрут весільної подорожі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі