пʼятниця, 11 червня 2021 12:05

"Потрібно над цим працювати" - який гумор може образити Мішель Андраде

"Потрібно над цим працювати" - який гумор може образити Мішель Андраде
Мішель Андраде зізналася, які жарти її ображають. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Артистка Мішель Андраде зізналася, що любить посміятися з себе. Це довела під час зйомок в Improv Live Show: співачка стала реквізитом у руках гумористів. Вона погодилася бути радіо, мішком, статуєю і мітлою.

За лаштунками шоу, яке показує "Новий канал", розповіла, який гумор може зачепити її.

"Напевно, жарти на болісні для мене теми. Є окремі моменти, які можуть мене зачепити, але це лише означає, що потрібно над цим працювати. Я люблю посміятися з себе, розумію, що не ідеальна, з помилками у вимові та іншим. Самоіронія має бути в житті, вона часто рятує", - поділилася виконавиця.

Також зірка зазначила, що без приколів не обходиться жодна зйомка тревел-шоу "Орел та Решка. Земляни", в якому вона ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальні фігура і довгі ноги: Леся Нікітюк вражає стильними образами

"Мені здається, більшою мірою я "позитивчик". Але в житті мені подобається бути різною: люблю жартувати й кепкувати не менше, ніж говорити щиро на серйозні теми", - зізналася співачка.

Ведуча 1-го випуску тревел-шоу "Орел та Решка. Новий сезон" Мішель Андраде подорожувала своєю батьківщиною та розповіла, що Болівія - країна з традиціями, які дісталися місцевим ще від древніх цивілізацій.

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно над цим працювати" - який гумор може образити Мішель Андраде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі