вівторок, 19 січня 2021 19:59

Лобстери на приватному пляжі: як Оля Полякова святкувала день народження

Лобстери на приватному пляжі: як Оля Полякова святкувала день народження
Донька Марія взяла участь разом з Поляковою в домашньому караоке. Фото: надане піар-агентом артистки

Артистка Оля Полякова відзначила день народження в сімейному колі традиційно біля океану.

Цього разу свято відбулося на приватному пляжі. Для іменинниці та її близьких організували спеціальне місце, яке прикрасили ліхтарями, а посередині стояв сервірований стіл. Під час відпочинку Полякова спробувала мальдівських лобстерів, які виявилися "найсмачнішими в її житті".

Пізніше приєдналися до святкування музиканти, які грали на бодуберу (спеціальних барабанах з дерева кокосової пальми - Gazeta.ua). 9-річна донька Аліса побажала матері "стати найпопулярнішою жінкою на світі" і "перетнути море на лижах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Володарка пустелі" Maruv звабливо вигиналася на квадроциклі в трусах

Потім іменинниця з родиною перейшла до готельного номеру, де продовжили свято. Виконавиця з молодшою дитиною билися подушками, а 15-річна донька Марія взяла участь разом з Поляковою в домашньому караоке.

Артистка Оля Полякова, яка 17 січня відзначила 37-річчя, опублікувала серію звабливих фото в Instagram. Зірка разом із сім'єю відпочиває на Мальдівах.

Зараз ви читаєте новину «Лобстери на приватному пляжі: як Оля Полякова святкувала день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі