середа, 03 січня 2018 16:09

Показали фото українських зірок, які вражаюче схудли 2017 року
17

Показали фото українських знаменитостей, які сильно схудли 2017 року.

Акторка Руслана Писанка схудла на 42 кг.
Писанка змінила форму на проекті "Зважені та щасливі". Тепер вона важить 94 кг.

Автор: styler.rbc.ua
 

Худла разом зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим, який позбувся 40 кг зайвої ваги (до проекту він важив 117 кг, після - 77). Разом пара стала легше на 32,41%.
Писанка зізналася, що завжди мріяла, щоб чоловік виніс її на руках після розпису. Це стало можливим тільки після схуднення. Зіграли весілля в етнічному стилі. Урочистості відбувалися на проекті "Зважені та щасливі" на "СТБ".

Автор: styler.rbc.ua
  Руслана Писанка з чоловіком
Руслана Писанка з чоловіком

Автор: styler.rbc.ua
  Чоловік Руслани Писанки до і після схуднення
Чоловік Руслани Писанки до і після схуднення

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, яке новорічне телешоу зібрало найбільше глядачів

Співачка Наталія Могилевська схудла на 25 кг.

Змінила форму заради участі в шоу "Танці з зірками". Зоряна пара Наталії Могилевської і фіналіста відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччині, Франції та Голландії Ігоря Кузьменко стала переможцем легендарного танцювального шоу 2017 року.

Автор: styler.rbc.ua
  Наталка Могилевська
Наталка Могилевська
Автор: styler.rbc.ua
  Наталя Могилевська
Наталя Могилевська


За словами 42-річної співачки, позбутися від зайвих кілограмів їй допомогла особлива дієта й постійні фізичні навантаження. Так, головний принцип її дієти - ніколи не бути голодною. Співачка харчується невеликими порціями по 4-5 разів на день, тому вона завжди сита. У першій половині дня важливо приймати вуглеводи з овочами і фруктами, в другій - білки з овочами. Крім того, Могилевська постійно відвідує спортзал. Також щодня гуляє на свіжому повітрі по 15-30 хвилин.

Автор: styler.rbc.ua
  Наталка Могилевська
Наталка Могилевська

Стала стрункішою Тіна Кароль у латексному платті.

У листопаді 2017 під час щорічного "Viva! Бал" Тіна Кароль викликала справжній фурор, з'явившись на публіці в облягаючій латексній сукні чорного кольору. Тоді шанувальники співачки відзначили, що їхня улюблениця помітно схудла, хоча Кароль особливо не акцентувала на цьому уваги. Відверту сукню вигідно підкреслила осину талію української виконавиці.

Автор: styler.rbc.ua
  Тіна Кароль
Тіна Кароль


Також на балу в інтерв'ю Каті Осадчій 32-річна співачка зізналася, що у неї не було мети схуднути. Просто вона щодня дотримується спеціальної дієти. Також Кароль обов'язково робить зарядку.
Зараз вага Тіни Кароль тримається в межах 56 кг. Нагадаємо, Тіна Кароль обожнює сукні з латексу. Виконавиця оновила свій стиль до випуску нового альбому "Інтонації". В її новому гардеробі налічується 4 ідентичних сукні в різних кольорах від Atsuko Kudo, японського дизайнера, яку називають королевою латексу.

Автор: styler.rbc.ua
  Тіна Кароль
Тіна Кароль


Захопилася стрімким схудненням Поліна Логунова. У квітні 2017-го у зоряної пари актора Дмитра Ступки і ведучої Поліни Логунової народилася дівчинка Богдана. Підписники Поліни звернули увагу, що молодій мамі знадобилося всього кілька місяців, щоб привести тіло в чудову форму.
Сама ж Логунова розповіла, що індивідуальний план харчування і регулярні фізичні навантаження допомогли їй досить швидко позбутися зайвих кілограмів. Логунова - вегетаріанка, а також захоплюється сироїдством.

Автор: styler.rbc.ua
  Поліна Логунова
Поліна Логунова

Лише через 12 днів після пологів Поліна Логунова похвалилася підтягнутою фігурою. Через місяць перейшла до домашніх тренувань, а в вересні повернулася до інтенсивних занять кроссфітом. Логунова настільки захопилася правильним харчуванням і тренуваннями, що запустила власну програму схуднення.

Автор: styler.rbc.ua
  Поліна Логунова
Поліна Логунова

Схудла ведуча Ольга Фреймут.
Наприкінці червня 2017-го Фреймут народила 3-тю дитину - дівчинку Євдокію. Після пологів почала активно скидати зайві кілограми перед стартом зйомок тв-шоу "Від пацанки до панянки".

Автор: styler.rbc.ua
  Ведущая Ольга Фреймут
Ведущая Ольга Фреймут

"Двічі в тиждень займаюся стретчингом. І безглютенова дієта. Правда, коли у мене зйомки, дотримуватися її складно, але я намагаюся. На ваги не ставала давно, але ті речі, які носила до народження дитини, мені за розміром", - поділилася секретами схуднення Фреймут.

Автор: styler.rbc.ua
  Ольга Фреймут у спортзалі
Ольга Фреймут у спортзалі


34-річна співачка Анна Сєдокова, яка стала в квітні 2017 року мамою втретє, вразила шанувальників стрункою фігурою.
Після перших двох вагітностей співачці вдавалося швидко повернутися в форму. Однак після народження сина недоброзичливці відзначали, що Сєдокова зіткнулася з проблемою зайвої ваги. Навіть незважаючи на те, що Анна якомога раніше приступила до тренувань, їй ніяк не вдавалося скинути зайве. Співачка не здалася: "Я люблю свої плюс десять кілограмів. Я люблю своє тіло після Гектора і не хочу більше сидіти на дієтах і страждати через свою повноту. Ну не можу бути я худою і з сумним поглядом", - написала вона в Instagram.

Автор: styler.rbc.ua
  Анна Сєдакова
Анна Сєдакова

Однак, в кінці 2017 року Сєдокова все ж взяла себе в руки: "Найскладніше - підняти попу і прийти (в спортзал. - Ред.). Тут вже справа нормально йде". Як результат, співачка все ж змогла повернути струнку підтягнуту фігуру.

Автор: styler.rbc.ua
  Анна Седакова
Анна Седакова
Російський розважальний сайт опублікував фото російських зірок у новорічному вбранні. До підбірки потрапила й українська співачка Ані Лорак зі співаком Еміном та Володимиром Кузьміним.
Зараз ви читаєте новину «Показали фото українських зірок, які вражаюче схудли 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі