четвер, 31 жовтня 2013 12:40

Схудла Кім Кардашьян засвітила чорну білизну під білою прозорою сукнею
11

Фото: фото:Maciel-Juliano-KMM-Nic-IONU X17

Кім Кардаш'ян на власному прикладі демонструє ефективність дієти, на якій сидить. Днями зірка завітала на американське ток-шоу і вразила всіх своїм вбранням.

Кім була вдягнута у білу прозору мереживну сукню крізь яку було видно чорну білизну.

Про нещодавні гучні заручини Кім розповіла наступне.

"Я дуже зараз щаслива, це був найчарівніший вечір у моєму житті. Я думала це буде просто вечеря на честь мого Дня народження, Каньє просто сказав закрити очі. Я думала, що впаду і він мені допомагав вийти з машини. Це так на нього схоже, зробити щось дике на мій День народження", - розповідає Кім про деталі того вечора. - Каньє став на одне коліно, я тремтіла весь час, на великому екрані з'явився напис: виходь за мене! І я сказала так"так", - розповідає Кім Кардаш'ян.

"Вся родина думала, що вони на моїй святковій вечірці і я думала, що вони в Аризоні. Він сказав їм, що це вечірка-сюрприз і вони йому потрібні", - говорить Кім Кардаш'ян про свого коханого Каньє Веста.

Як місце для весілля пара розглядає Європу, можливо Париж, закохані планують одружитися влітку наступного року, але за словами Кім, поки навіть не мали часу, щоб просто обговорити це.

Також Кім розповіла про свою доньку Норт Вест.

"Вона ніколи не плаче. Вона ідеальний маленький янгол. Я сподіваюсь вона виросте розумною та впевненою в собі, як її батько", - каже Кім Кардаш'ян.

Зараз ви читаєте новину «Схудла Кім Кардашьян засвітила чорну білизну під білою прозорою сукнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі