пʼятниця, 16 березня 2018 12:45

Подруга Роналду приголомшила підтягнутим тілом у спідньому
8

Чотири місяці тому Джорджина Родрігес народила Кріштіану Роналду дочку Алану Мартіну, яка стала четвертою дитиною футболіста. Через менше два тижні після пологів мати дівчинки повернулася до занять в спортзалі а тепер похвалилася в соцмережі хорошим результатом тренувань.

Джорджина опублікувала в Instagram селфі, показавши тонку талію і підтягнутий живіт. Модель не часто ділиться з фоловерами подібними кадрами, тому на пост вони дружно відреагували - за кілька годин кадр набрав майже 500 тисяч відміток "Мені подобається".

Під час занять в залі Джорджина обов'язково робить вправи на розтяжку. На початку січня вона опублікувала в соцмережі відео, показавши одне з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кріштіану Роналду знявся з сином в рекламі модного одягу

Кілька днів тому Роналду і Родрігес провели час разом, виїхавши в гори, де купалися в басейні під відкритим небом, каталися на снігоході і насолоджувалися зимової романтикою.

Зараз ви читаєте новину «Подруга Роналду приголомшила підтягнутим тілом у спідньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі