вівторок, 07 вересня 2021 11:35

"Побив мене й мою матір. Це стало останньою краплею": хто з зірок страждав від домашнього насильства
5

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі підтвердила, що була жертвою домашнього насильства. Вона відверто розповіла про розлучення з кіноактором Бредом Піттом.

Зірка подала на розлучення у вересні 2016 року. Причиною такого рішення стала сварка подружжя, під час якої нетверезий Пітт нібито вдарив старшого сина Меддокса. У травні актор виграв суд та отримав спільну опіку над шістьма дітьми від ексдружини: сина Пакса, доньок Захару та Шайло, близнюків Вів'єн і Нокса та повнолітнього сина Меддокса. Відверто про розлучення Джолі розповіла виданню The Guardian.

Коли її запитав інтерв'юєр, що саме змусило її побоюватися Пітта, жінка відповіла, що не може коментувати те, що сталося. Тоді її попросили кивнути, якщо ці страхи пов'язані з її звинуваченнями Пітта в насильстві. Акторка кивнула. Вона також заявила, що боялася за свою родину.

Хто ще з зірок страждав від домашнього насильства, розповідає Gazeta.ua.

Модель Сніжана Онопко розлучилася з донецьким бізнесменом Миколою Щуром у листопаді торік. Прожили у шлюбі дев'ять років. Разом звели будинок у передмісті Києва. Коли модель подала документи на розлучення, то публічно заявила: чоловік зраджує та піднімає на неї руку.

"Не вірила, що Микола мене зраджує. Та через фото в соцмережах побачила, що інша жінка живе в моєму будинку. Плаває в моєму басейні. Користується моїм посудом. Я виплачувала борги чоловіка. Виправдовувала, коли його у чомусь звинувачували. Навіть коли піднімав на мене руку. А це відбувалося постійно. Діставалося не лише мені, а й водіям, і персоналу. Після чергової сварки він побив мене й мою матір. Це стало останньою краплею. Тепер рішуче налаштована розлучитися. Наполягатиму на правовому розподілі майна. Заберу собі два авто. Серед них — Rolls-Royce, який купила за свої гроші", - розповідала Онопко.

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі підтвердила, що була жертвою домашнього насильства
Фото: Reuters
Співачку Вітні Г'юстон побив її чоловік Боббі Браун за декілька днів після весілля
Співачка Тетяна Решетняк, яка має сценічний псевдонім Tayanna, зізнавалася, що ексчоловік підіймав на неї руку
Коли модель Сніжана Онопко подала документи на розлучення, то публічно заявила: чоловік Микола Щур зраджує та піднімає на неї руку
Американську акторку Гейден Панеттьєрі почав бити рієлтор Браян Гікерсон одразу після того, як пара почала зустрічатися

Співачку Вітні Г'юстон побив її чоловік Боббі Браун за декілька днів після весілля. Вона була жертвою домашнього насильства протягом 15 років. Г'юстон не могла піти від тирана й почала вживати алкоголь і наркотики. У 46 років артистка пройшла курс лікування від наркотичної залежності та подала на розлучення.

Американську акторку Гейден Панеттьєрі почав бити рієлтор Браян Гікерсон одразу після того, як пара почала зустрічатися. Напередодні цих стосунків жінка розірвала заручини з Володимиром Кличком: вони були разом протягом дев'яти років та виховували спільну доньку Каю Євдокію. Панеттьєрі знала, що Гікерсон не контролює себе: при ній він навіть відлупцював свого батька. Акторка стала жертвою рієлтора, коли той був у нетверезому стані. Жінка отримала три удари по обличчю, після чого викликала поліцію. Згодом з'ясувалося, що чоловік підіймає на неї руку не вперше. Гікерсону світило до чотирьох років в'язниці. Але з нього зняли всі звинувачення і закрили справу. Місяць по тому, в листопаді 2019 року, акторка повернулася до нього, пара відсвяткувала День подяки разом. Та 14 лютого чоловік знову напав на Панеттьєрі: під час сварки почав кидати її та бити кулаками по обличчю. Гікерсона заарештували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14 разів лупцював дружину: Джонні Депп програв суд

Співачка Тетяна Решетняк, яка має сценічний псевдонім Tayanna, зізналася, що ексчоловік підіймав на неї руку. Вона зазначила в одному з інтерв'ю, що батько її сина не лише постійно зраджував, а й бив її. Це і стало причиною розлучення.

Американські актори Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер подали на розлучення 30 червня 2015-го. За день до цього відзначили 10-у річницю весілля. Шлюборозлучний процес тривав близько трьох років через те, що пара домовлялася щодо опіки над дітьми.

Зірки закрутили роман у 2004 році. Через рік таємно одружилися. У подружжя народилися троє дітей: доньки Вайолет Енн, Серафіна Роуз та син Семюель.

Зараз ви читаєте новину «"Побив мене й мою матір. Це стало останньою краплею": хто з зірок страждав від домашнього насильства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі